Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • KIRA\/NOVA

    aktív tag

    Ha volna olyan kedves a szoftver gyártó(k) és ha garanciát vállalnának a termékeikre PL: szoftver és szoftver közti kompatibilitás, megszokott felület és kezelhetőségi garancia, összeomlási garancia ami nem hardveres hiba miatt történt vagy időt állósági garancia 10-20 év akkor biztosan többen vennének szoftvert minthogy 3-5 évente kidobnak valami teljesen más szokatlan szutykot amit természetesen meg kell tanulni újra használni, mert az új egyenlőre használhatatlanul néz ki vagy működik PL: Win8, Vista és Longhorn.
    Egyértelmű hogy a felhasználó előbb ki szeretné tanulni az új rendszert amihez a 30 nap azért szűkös az MS se ennyi idő alatt írta meg a rendszert.
    De ha kiakarnánk védeni a kalózkodást megoldható lenne egy olyan át fogó rendszerrel ami engedi hogy letöltsed és szabadon használjad majd minden hó végén küld egy elektronikus számlát a használat függvényében persze ip-cím azonosítás mellet egy új azonosítást is be kell vezetni a hordozható ketyerék miatt de ezt is meglehet oldani úgy mint a telefon és sim kártya azonosítást, a valamilyen tároló egységre feltelepített rendszer lekéri a tároló egység egyedi azonosító kódját mint a telefon és a sim kártya esetében a sim kártya fel lövi a hálózatra a telefon IMEI-számát hogy az most éppen csatlakozhat vagy nem, így aktiváló kód se kell havi szinten kapsz egy számlát amit teljesítménybérben határozhatnak meg vagy óra díjban és havi szinten utalod nekik a pénzt. persze nem 10-20000-et hanem csak 1000-2000FT-ot ami nem egy nagy költség. Vagy alá írsz egy 1x éves hűség nyilatkozatot és már csak 500-1000FT-ot utalsz nekik havonta vagy évente fizetsz érte.

    Anyadeszka & kulcsdeszka szimuláló MásFélKegyElmű ZKHT.﷼

  • KIRA\/NOVA

    aktív tag

    válasz Gabesz84 #36 üzenetére

    win98 ról váltottam 2003ra majd win7 re így nem lehet upgrade tudtommal vírus írtót meg csak win7 alatt van és pedig az MSE az előtt csak tűzfal volt az is rúterben mint most is :DD
    Hogy a vállalati ügyfeleknek így megy és még nincs magánszemélyeknek ilyen opció pedig én ezt szeretném hogy nem egyben kell kiadnom érte 80-90Ezret azért nem mindegy.
    Frissítgetni meg frissítse az aki akarja Win7 Sp1 semmi KB9xxxx ákombákom nem kell hibátlan és kész. :DD
    A felülettel vannak problémák és a kezelés újra szokásával. :DDD
    Adobe nem használok max AktivX szinten videót nézek és ennyi. :)

    Anyadeszka & kulcsdeszka szimuláló MásFélKegyElmű ZKHT.﷼

Új hozzászólás Aktív témák