Új hozzászólás Aktív témák

  • arn

    félisten

    en azon csodalkozom, hogy ahhoz kepest, hogy mennyire olcso, es mennyire jol mukodo htpc (1080pig persze) varazsolhato belole, szinte alig kerul szoba ezen a teren, ket perc telepitessel. siman hozza hasznalhatosagban az ot eve osszerakott kozepszeru fullsize alkatreszekbol pcmet.

    raspberry pi2
    memkartya
    telotolto
    openelec
    haz esetleg

    a menuben lepkedve nem venni eszre, hogy nem egy pct hasznalunk (porgos es smooth), es hdmin keresztul barmilyen cec tv tavval iranyitani lehet. ca 50 eurobol kijon, es sokkal hasznalhatobb mint a legtobb box (akar 100-150 euroert).

    probaltam zenestreamerkent is, nagyon pontos usbs dackal is, viszont amikor a zeneben tobb energia jelenik meg, kicsit osszeesik a hangja. tovabb nem mentem ezen az uton, mert egy spdif kivezetes mar hasonlo penzt kostalna, mint a pi maga, nem beszelve vmi dragabb taprol. mindenesetre a streamer csupaszitott linux distribek frankok - volumio, runeaudio. majd talan egyszer ujra kiserletezek vele.

    facebook.com/mylittleretrocomputerworld | youtube.com/mylittleretrocomputerworld | instagram.com/mylittleretrocomputerworld

Új hozzászólás Aktív témák