Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Bici

    félisten

    válasz Tigerclaw #17 üzenetére

    Ez lenne a normális, de sok helyen nem műxik. Nálunk semmi papír nincs, nyomtató sem, és van is belőle nyaff-nyaff az 50+ korosztálynál.

    Eladó régi hardverek: https://hardverapro.hu/apro/sok_regi_kutyu/friss.html

  • lvb

    aktív tag

    válasz Tigerclaw #17 üzenetére

    Én sokat nyomtatok, pedig még több évtized van nyugdíjig. Ha 1 oldalnál többet kell olvasni, akkor kinyomtatom, mert kevésbé fárad a szemem, ha papíron olvasom. Utána többnyire megy az iratmegsemmisítőbe. Ha a kérdés az, hogy estére elfárad-e a szemem, akkor leszarom a környezetszennyezést.

    Ha nem nyomtathatnék annyit, amennyit akarok, valószínűleg nem dolgoznék ott. (vagy vinnék sajátot, amit a privát mobilomról használnék). Otthon is kb. 1000-1500 oldalt nyomtatok évente.

    Másik. Ha 4-8 fős megbeszélést (45-60 perc) szervezek, akkor mindenkinek kinyomtatom azt a pár oldalt, ami a téma részleteit tartalmazza ha kell, tud jegyzetelni, amit a megbeszélés után megadott formában elektronikusan rögzít. Többféle csoportunkát támogató rendszert láttam, de egyik sem tudta, amit a papír:
    - Egyszerre több ember szerkeszthette ugyanazt a doksit, és nem okozott konfliktot.
    - Gyors, 1s alatti reagálás - ha hosszabb, elvonja a figyelmet
    - A laptopokkal való szöszölés - új üzenet, levél stb. jön - elvonja a figyelmet, csökken a hatékonyság. A megbeszélésre pedig sokszor fix idő áll rendelkezésre.
    - több laptop esetén mindíg van legalább 1 ami lemerül.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák