Új hozzászólás Aktív témák

  • dabadab

    titán

    válasz adamssss #8 üzenetére

    "Ezt a hulyeseget hol olvastad hogy ellenzik a szexet? Hazassag kotes utan annyit csinalod amennyit akarod."

    Nézd, ha te nem ismered a katolikus egyház vonatkozó álláspontját, akkor miért engem vonsz felelősségre?

    Először is, az önkielégítést kategórikusan tiltják. Itt nagyjából meg is állhatnánk, mert teljesen nyilvánvaló, hogy ez mennyire életidegen.

    Aztán a házasságkötés is elég súlyos megkötés (olyannyira, hogy tényleg csak a súlyosan elborultak veszik komolyan), de utána sem jön el a szabad szex kora: egyrészt csak a házastárssal engedélyezett (az első kiadásban még az volt, hogy a házasságtörőket halálra kell kövezni) és hát vele sem lehet csak úgy, ugyanis a gyakoriságot erősen befolyásolja, hogy a fogamzásgátlás minden formáját tiltják, illetve a konkrét dugás menetére is vannak mindenféle előírásaik, hogy nehogy csak úgy paráználkodjanak a népek.

    "En mint katolikus vallast gyakorlo, es az eletben is a Krisztusi tanitast koveto, azt mondom, hogy gondolja at, huzzon ovszert, aztan ami a csovon kifer"

    Bocs, te valami eltévelyedett bárány lehetsz csak, az óvszerrel kapcsolatban az Egyház álláspontja teljesen világos, még durván AIDS-szel fertőzött afrikai országokban is tiltják a használatát.

    Én egy bizonyos szinten megértem azt, hogy a legtöbb hívő a vallási előírások jó részére magasról tesz, mert mást tényleg nem lehet velük csinálni, de akkor ne add elő, hogy az nem is előírás, vagy azt, hogy te azt a vallást gyakorlod.

    [ Szerkesztve ]

    DRM is theft

Új hozzászólás Aktív témák