Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kchris78

    veterán

    Én azt nem vagyok elhinni amivel sok cikk rettegtet: hogy az ukránok nélkül az oroszok már Berlinben lennének... lennének egy fenét...
    a) Kijevig nem birták megoldani a logisztikát
    b) az ukrajnában levő orosz kisebbség a lényeg meg talán hogy ukrán bábkormány lett volna... a többire se pénz se más, arról nem beszélve hogy az már direkt NATO letámadás lenne.

    Ami viszont nagyon nagyon nem tetszik hogy ilyen politikai meg háborús okok miatt kerülnek szögre a környezetvédelmi megfontolások (repülőgépről nézve, nem belemenve hogy ki kivel van stb)... Komolyan, csővezeték szállitás helyett most LNG meg olajtankerek fogják azt IS szállitani ami mehetne minimális energiával csövön? Tényleg megérett ez az egész szarkupac a pusztulásra.

  • kchris78

    veterán

    válasz Sirus86 #20 üzenetére

    miért, itthon van kartonpapirhoz alapanyag? Itthon sincs elég, volt riport nemrég csomagolóanyag gyártóval... Max itthon kifizetik a felárat hogy legyen annyi amennyi nagyon kell.. Nem élünk azért másik univerzumban az oroszoktól _ennyire_ azért van még összefüggés.

    BTW megkérdezném az átlagembert hogy mi a véleménye erről az egészről. Sejtésem szerint a politikusok forszolják leginkább ezeket az erőteljesebb dolgokat, ŐK SOSEM fogják ezeknek a gazdasági hatásait saját bőrükön megérezni mert mindig is lesz annyi pénzük hogy a kajálásuk - utazgatásik stb ne kerüljön veszélybe. (áremelkedésen kivül egyelőre annyira mi se, ellenben az afrikai régióval legalábbis ezt mondják most)

Új hozzászólás Aktív témák