Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ngabor2

    nagyúr

    csak puffogtatnak. nem igazán akarnak ők se komolyan lépni. ha meg lépnek, annak csak füstje lesz, lángja nem. emlékeztek még a nem is oly régi korlátozott korlátlan tés netre? abból lett valami? semmi... akkor kiraktak 50 embert, így állítólag hatékonyabb lett a háló. aztán ráemeltek a sávszélre. hogy a limitet is megnégyszerezték volna, arról nem tudok. de azt tudom, hogy idén még kötöttek velem szerződést, és eddig semmilyen(!) figyelmeztetést nem kaptam tőlük, pedig időnként megugrik a forgalmam.

    másrészt illegális letöltés... tölt r=1 lajoska valamit. az isp mit lát? csomagokat. de se fülük, se farkuk, nem lesz akkora értelmes infrastruktúra mellé, hogy ezeket a csomagokat mindenkinél, vagy legalábba heavy downloadereknél ellenőrizze. úgyhogy csak vergődnek, habzó szájjal kiabálnak, sírnak a nem létező milliárdos kárukért...

    ha meg bejönne, ők maguk sírnának, hogy inkább legyen legális a letöltés, mert így pang a mozi, nem vesznek játékokat, stb.

  • ngabor2

    nagyúr

    válasz feel good #73 üzenetére

    tehát azt mondod, hogy csináljanak igényes történeteken alapuló, normális filmeket, amihez nem elég néhány vizuális effekt, meg pár robbanás, némi művérrel és lövöldözéssel... dehát ahoz gondolkodni kell, sokkal többe kerül, és IGAZI színészek kellenek hozzá, akik értik is a dolgukat. az meg drááága, hogy lesz így extraprofit? sokkal jobb, ha 1 normális helyett ugyan abból a pénzből 15 szemetet megcsinálnak, arra a 15-re összesen csak több néző elmegy, mint az egy normálisra. tehát több pénz, nagyobb bevétel, és még túlságosan dolgozni se kellett érte.

Új hozzászólás Aktív témák