Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Argos

    őstag

    LOGOUT blog

    válasz philoxenia #13 üzenetére

    Azta... Jóuram, nálad valami nagyon elgurult.
    Ahogy fentebb említette a kolléga, "játszottam" egy generátor progival.
    És volt annyira érdekes számomra a végeredmény, hogy megosszam másokkal is.
    Semmi több, egy kis pötyörészés.
    Te meg itten úgy zakatolsz, fucklyával a kézben, mintha Eastwick főterén lennénk és vagy elmerülünk a tóban, vagy megégünk.
    Dilettalizmusnak nevezni meg egyenesen sértő, mindarra a sok mókusra nézve, akik mások alkotását alapul véve továbbgondolják az addott dolgot.

    Btw, a magyar himnuszt én speciel ki nem állhatom. Simán mehetne az Űrodesszia nyitánya alá narrálva. Annyira felemelő és echte pozitív, hogy akasztás és lefejezés után biztos, ami biztos alapon még eret is vágnék magamon.
    Cseppet nacionalista felhangja van, az általad generáltnak, de legalább nem egy Kölcsey mindmeghalunk' életérzést sugároz.

    ...elmúlik...

  • Argos

    őstag

    LOGOUT blog

    válasz philoxenia #17 üzenetére

    "írattam "gyorsba" egy új Himnuszt"
    De, Te generáltad. Ha, nem ütsz egy [csináld meg] gombot, nem történik semmi. Ha, nem viszel be alap szöveget, utasításokat, nem történik semmi.
    Te vagy az alkotó, a gép pihen. ;)

    "Mondjuk e sorok elolvasása után nekem se minden világos, pláne, hogy se magyarul, se angolul nem áll össze a szöveg általam értelmezhetővé..."
    Na, ez fájt. Pedig legalább 3 uszkve 17 másodpercet filóztam a megfogalmazáson.
    Eastwick: kicsi - meg nem értett - poén Jack Nicholson filmje alapján Salem-re.
    Salem. Keresztény metódus alapján, hogy találjunk boszit. Dobjuk vízbe hátrakötött kézzel, ha túléli boszi, ha nem, akkor statisztikai anomália.
    De, biztos, ami biztos égessük el.

    ...elmúlik...

  • Argos

    őstag

    LOGOUT blog

    válasz philoxenia #20 üzenetére

    Hjajj, pediglen igéretet tétevényeztem az éppen bokrosodó kerti sásnak, hogy márpedig csak irl street-fight lesz. Nncs online s*ggből-szájba karate...
    Nem tudom, és nem is értem, mivégre van benned ez a - számomra kissé érthetetlen -, ellenérzés.
    Jómagam is inkább preferálom a SK dolgokat -na, nem a falunapra kitelepült mókusfasza Jolánkát, aki autentikus kézzel készített fogpiszkálót árul ezeöccázé, juti-copiért cserébe...
    De, tényleg nem értem, hogy mi fáj neked annyira...

    ...elmúlik...

  • Krethx

    aktív tag

    válasz philoxenia #23 üzenetére

    Az tudnod kell szoktam zenét írni számítógépen. Ma már ritkábban. (https://www.renoise.com) 90-es évek elején ismerkedtem meg a tracker zeneszerkesztőkel Amigán.

    Azt el kell ismerni hogy pár generálásból tud jó dallamot alkotni a Suno. Kipróbáltam én is. És az a fejlődés idővel nem vezet jó irányba.

    Mindig a fiatal korosztály a lényeg. Mert ha ebbe nőnek fel nekik ez jó lesz.
    Csak akkor nem lesznek egyedi profi szövegírók és zene írók sem. Nekem pl. Paksi Endre a kedvencem. Fiatalabb korában olyan szövegeket írt hogy hihetetlen. (számomra)

    Itt egy szám amit generáltattam. Azt a stílust választottam amit szeretek zeneileg. Magát a szöveget a ChatGPT generáltam. Előtte leírtam miről is szóljon a szöveg,
    Az Út Harcosa

    [ Szerkesztve ]

    Mac mini M1 16GB/512GB - macOS Sonoma | iPhone 12 / 14 Pro 256GB - iOS 17 | Apple TV 4K 128GB - tvOS 17 | Watch S9 45mm - watchOS 10 | PlayStation 5 / 3 / 2 Network Adaptor 80GB HDD-OSD | Amiga 4000D Cyberstorm Mk-II 060 50MHz 128MB RAM/120GB-HDD/32GB-CF - AmigaOS: Workbench 3.1

Új hozzászólás Aktív témák