Új hozzászólás Aktív témák

  • iguana

    őstag

    mindig megfogadom, hogy a saját érdekemben nem olvasok sem laposföld hívőkről, sem kártékony, megnyomorító szektás "életmódról", sem grabovoj hívőkről (már azt is szégyellem, hogy ismerem a nevét), a Balaton Tagadók Klubjáról (igen, paszmek, ilyen is van!), szíriuszi, plejád, atlantiszi, pöcsömöccse leszármazottakról, akik a gonosz ellen összefognak, és rendszeresen egységbe hívnak, mert "harcolni" kell...
    de nem megy. vagy jellem gyenge vagyok, vagy szeretem idegesíteni magam és magamban üvölteni, hogy OMG! ekkora ostobaságot, ilyen egyszerűen_nincs stb.

    néha vicces olvasni őket, de leginkább rémisztő, hogy ilyenek emberek hülyítik egymást jelemzően facebook csoportokban. legyinthetnénk is, hogy "eh, balfaszok", de amikor valóban kárt okoznak a téveszméikkel, azért akkor ökölbe szorul az ember talpa.
    Belehalt betegségébe a nő, aki szerint az AIDS nem létezik
    grat...de a gyerekei is meghaltak. tragédia.

    további hasonlóan elképesztő "tuti tippeket" lehet olvasni baba-mama facebook csoportokon, ahol a végtelenül buta, ostoba csatakancák grabovoj számokat kérnek pl. a gyerkőc fülgyulladására. agyhalál.

    mi van ezekkel az emberekkel?!

    14 pár márkás bokazokni. (fícsör:antistatic, 100% pamut, jól szellőző, húzva térdig ér)

Új hozzászólás Aktív témák