Új hozzászólás Aktív témák

  • greeneye166

    aktív tag

    [OFF]A lány cicánk (Panda) kiskorában mindig éhen maradt, mert a nagyfejű kandúrtesó (Pamacs) elfoglalta az egész tálat a fejével. Továbbá utóbbi olyan gyorsan eszik, hogy azt valami Slowmotion felvétel rögzíthetné. Mentségére szóljon, hogy soha nem lökte odébb a lányt, csak egyszerűen nem adott neki helyet.
    A lánycica egyszer rámordulhatott valamiért és az hatásos lehetett. A fiú ugyanis egyszerűen megbénul a morgástól és nem mer oda menni. Olyan hangosra és alattomosra fejlődött a morgás, hogy aki nem hallotta nem tudta elképzelni (egy nagyobb kutyának a becsületére válna). A bemutató után viszont minden kétség eloszlik.

    Bemutató menete: Virslidarab le a lány elé, fiúmacska ölbe és indulás a kajáló kisasszony felé. Kipróbáltam! A mozgásérzékelő nem aktív ha csak én megyek (ki is vehetem a szájából, mert egyébként isznyatosan szelíd - emelett betoji is), de ha a fiú a kezemben van, akkor végtelen köröket moroghatunk végig a lakásban.

    Alapszitu: Teljes virsli ellopása, majd felűnő football a folyosón, addig amíg ez a fiúnak fel nem tűnik. Ekkor harsogó morgás és díszfelvonulás a virslivel. Miután a kandúr elkalandozik (mert ez tényleg fárasztó egy idő után), akkor kedődik a második félidős meccs. Nem ritkán 2-3 hosszabítás is bejátszik. Amikor már kellően dzsuvás a virsli és a fáradtság is eléri Pandát, akkor a virsli elfogyasztásra kerül.[/OFF]

    Isteni volt a cikk! Az ember meglepődik magán, hogy ennyire szereti ezeket a dögöket (jó értelemben dög). Annyi bosszúság van velük, hogy ezt már egy embernek el sem nézném, de cserébe rengeteg szeretetet adnak. Nem öntörvényűbbek mint az ember.
    A legtöbben akik nem szeretik őket azt mondják, hogy öncélúak, önzőek stb.
    De ugye nagy igazság, hogy pont azt utáljuk a másikban, amit magunkban is. Erről ennyit. ;]

    > kiregisztrálva, ne küldj privátot <

Új hozzászólás Aktív témák