Új hozzászólás Aktív témák

  • macilaci78

    nagyúr

    válasz bitpork #21 üzenetére

    Nem voltunk ennyire precízek a kérdésben, de nem is volt rá szükség. Mindkét helyen felső tartályos, lapos öblítésű WC kellett, azt meg az Alföldi tudja.
    Alsó kifolyású, vagyis bármilyen burkolat is van, arra ráül, a hátsó kifolyásúhoz pedig univerzális flexibilis csövet tettünk, ahol van bőven tűrés a tengelyekkel. A felső tartály és a fajansz közé meg úgyis akármilyen cső kell, azt össze lehet legózni.
    Mindkét lakásban felmerült a falba épített. Első helyen rövid is volt a hely, elvetettük, meg úgyse bír el. Második helyen már eleve azzal kezdtem, hogy nem kell a faxni. Ha a falba épített Grohe-nak lesz valami baja, az alkatrész árából egy komplett Dömötört veszek meg.

    WC-ülőke tömör MDF festett fehér fém zsanérral. Ajánlás alapján ez kibírja, ha ráállok. A menetes szálat lehet, érdemes beragasztani fém ragasztóval, vagy menetrögzítővel a talpba, az alsó szárnyas anyára pedig kontraanyát rakni, de ezt elég egyszer megcsinálni.

    A legnagyobb cumi a hullámos greslap megfúrása volt ehhez a WC-papír tartóhoz. Eleve olyan kellett, aminek kicsi a fallal találkozó része, hogy ne legyen nagy hézag a talp és a csempe között. Hogyan fúrjam fel a két szíjtárcsára hajazó korongot, amire rátakar a két talp úgy, hogy azok egy síkban legyenek a hullámos csempén?
    Végülis a két korong közepére menetet vágtam és hozzá való menetes szálat toltam be a falba vegyi dübellel és egy egy 50×50 mm-es zártszelvény segítségével. Az elméletre nagyon büszke voltam, de a lejárt szavatosságú ajándék vegyi dübel annyi idő alatt kötött meg a lyukban, amíg félretettem a kinyomópisztolyt... :D

    Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Eladó garzonlakás! Budapest III. ker. Tímár utca, 29 m2, galériás. https://ingatlan.com/34130552

Új hozzászólás Aktív témák