Új hozzászólás Aktív témák

  • erdoke

    titán

    válasz enginev3.0 #33 üzenetére

    Nem ismerem az aktuális itthoni szolgáltatói árakat, de a világ nagy részén kb. ugyanannyiba kerül előfizetéssel az aktuális iPhone és egy új HTC csúcsmodell. Csakhogy az emberek gyakran előre meghozzák az iOS vagy Android döntést, és onnantól a HTC nem elsősorban az iPhone-nal versenyez, hanem sokkal inkább a többi felsős és közepes androidos gyártóval, tehát főleg a Samsung, Motorola, Sony Ericsson trióval. Mivel a Samsung sok alkatrészt házon belül gyárt, illetve van egy erős megkülönböztető tulajdonsága a felső kategóriákban (Super AMOLED, a valós előnyökbe/hátrányokba most ne menjünk bele), lényegesen sikeresebben veszi fel a harcot mind marketing, mind költséghatékonyság szempontból.

    Ami a HTC második negyedéves reményeit illeti: A TMSC-vel kapcsolatos hírek (kapacitás gondok) egyáltalán nem adnak okot erős bizakodásra, a Qualcomm SoC még 3-4 hónapig több problémát okozhat, mint amennyi előnnyel kecsegtet.

    "az apple-nek van egy olyan tábora ami szinte mindent megvesz amin egy félig megrágott alma van"

    Ez azért marhaság, mert úgy állítod be, mintha lenne 10 millió fix konzumidióta, aki mindig mindenből Apple cuccot vesz. Ezzel szemben az iPhone eladások durván nőnek, 2011 végén 37 milliót adtak el, ami több, mint duplája az egy évvel korábbinak, és a "kínai bumm" még csak ezután várható. Nagyon sok embernek esze ágában sincs Mac-et venni pl. (nekem se), mégis iPhone-t vagy iPadet választanak mobil eszköznek.

    [ Szerkesztve ]

    A legjobb aláírás a héten

Új hozzászólás Aktív témák