Új hozzászólás Aktív témák

  • Abu85

    HÁZIGAZDA

    válasz smkb #8 üzenetére

    Kína egy nagyon komoly piac már most is. Egyes gyártóknak az USA után a második legfontosabb, mivel onnan jön a bevételük egy jelentős része. Az ország növekedési rátáját beszámítva, csupán pár év és Kína lesz a legnagyobb felvevőpiac. Csak azt kell észrevenni, hogy építészetben mi folyik ott, a legjobban ez úgy jellemezhető, hogy Kína évente két New York-ot épít fel az országos szinten felhúzott épületek mennyiségét tekintve. Az az osztály, ami most még nem tartozik a középosztályhoz rohamosan fejlődik, és az elképesztő növekedési ütem miatt egyre több kínainak válik elérhetővé "az úgynevezett kínai álom". Pár év és a gyártók Kínára fognak koncentrálni, mert a felvevőpiacuk lehagyja USA-t.

    Az AMD-nek. A Fusion szinte állandó elérhetőségi gonddal küszködik. A Brazos esetében már ez normalizálódott, de az A szériás modellnél nagyon szűkös a kínálat. Természetesen az AMD-nek sokkal jobb lett volna, ha idén még nem jelent kizárást a gyártóknál egy olyan processzor, ami nem tartalmaz IGP-t, de a piac jelenleg az integrálásért él-hal. A másik lehetőség, hogy nem építesz IGP-s processzort, és akkor nézed, ahogy a konkurencia mindent letarol. Ez a rosszabbik része a dolognak, mert a VGA-t ugyanúgy nem fogják beépíteni az SB mellé sem, ahogy ez a VGA-piacon látszik is.

    Az Ivy Bridge tavasszal jön. Sokat nem tud tenni a Llano APU-val év végéig. Annak majd a Trinityvel kell küzdenie, valamikor jövőre. Ez a verseny egyébként nagyon is érdekes lesz. Végre az Intel is egy APU-t rak le az asztalra. Az SB esetében a GPU általános számítási teljesítményét nem igazán lehet mérni. Megpróbáltuk a DirectCompute teljesítményt meghatározni, de rá kellett jönnünk, hogy a grafikus driver sajnos a procin számoltatja a DirectCompute programokat. A Microsoft szerint ez amúgy szabályos, mert a DirectX szabványt egy lapkából kell támogatni, és az SB egy lapka. A teljesítmény persze nem acélos, de gyanítom, hogy a DirectCompute nem is futna az IGP-n, szóval ez egy kényszerű döntés lehetett.

    [ Szerkesztve ]

    Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.

Új hozzászólás Aktív témák