Új hozzászólás Aktív témák

  • KROK640

    veterán

    válasz cof #100441 üzenetére

    Ahogy mondod. Aki akarja úgyis szerez valami hajléktalan nevére szólót.
    Egyébként én is feltöltős vagyok, nekem sokkal olcsóbb mint az előfizus. Tavalyig egy pár évig az voltam (annyi volt a havi díjjam amennyiből feltöltősként félévig is elvagyok), de akkor megszivatott a szolgáltató, ugrott egy 19 éves számom annak minden hátrányával (mai napig nem hevertem ki az összes ebből eredő kellemetlenséget és problémát, nem oldottam meg minden gondot amit ez generált).
    Ellenben akkor már elővettem a csak frissen tartott még régebbi számom, ami még nullával kezdődik, és amit 2000 óta sehol sem adtam meg így "tiszta".
    Ugyanis a 19 éves számom egyetlen hátránya az volt, hogy 1-2 hetente mindenféle biztosító/marketing stb hívogatott, hogy az év ajánlataival jöjjön nekem, és már tele volt a hócipőm, hogy a telefonomban egy egész hosszú lista volt letiltott/ne vedd fel számokból.

    Amúgy persze, nyugaton meg bárhol lehet venni szinte sim kártyát, benzinkút, kisbolt, nagy áruház stb. Nem azt mondom, valahol abnormális ha az embernek 1-2 évente változik a száma, de erre is lehet oka, és akkor ne nehezítsük az életét. Ráadásul számos eszköz használ sim kártyát, elég csak a különféle nyomkövetőkre gondolni. (biciklibe, autóba tolvajok ellen).

    Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...

Új hozzászólás Aktív témák