Új hozzászólás Aktív témák

  • opr

    veterán

    válasz Pikari #104147 üzenetére

    Az a baj, hogy kutya-macska osszehasonlitast csinalsz.
    Az, hogy x marka y idoben kiadott csucskeszuleke milyen fotot csinal, annak semmi koze ahhoz, amilyen arkategoriaban te nezegetsz telefonokat. (Pont mint ahogy az, hogy mennyire eros az rtx 4090 se mutatja meg, mennyire jo otlet mondjuk 4060Ti-t venni.)

    Sot...
    Az van, hogy veszel egy felso kategorias barmilyen telefont, biztos lehetsz benne, hogy telefonhoz kepest jo, teljesen hasznalhato kepeket fogsz tole kapni.
    Az also kategoriaban viszont nagyon mas a helyzet. Nagyon. Kaputelefontol kezdve a meglepoen joig van minden, es meg a marka se garancia semmire.

    Amugy az alapjan, amit irsz, az eddigi infok/felhasznalas/stb alapjan szerintem neked a letezo legjobb vetel egy hasznalt iphone SE lenne (a kompakt verzio).
    A mostani telefonodhoz kepest olyan kepeket csinal az is, hogy beszarsz. Ha ugyesen vasarolsz, kapsz egy kicsi, olcso, megbizhato, egyszeru keszuleket, ami max ker egy uj akkut es kesz.

    Amugy meg hcl mondja jol, ha ujat akarsz venni, nezz teszteket. Also, also-kozepkategoriaban felejtsd el azt, hogy markat veszel.

    ui.: Amugy ilyen kezdo olajfesto minosegu kepeknel hogy a retekbe mondod meg, hogy "fotótudományilag tökéletes" lett egy kep, vagy nem? :DDD

    [ Szerkesztve ]

    "Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin

Új hozzászólás Aktív témák