Új hozzászólás Aktív témák

  • KROK640

    veterán

    válasz Alusky #104118 üzenetére

    "Ez az állítva fotózás mánia már nagyon rég megy, szerintem emiatt lettek a Tiktok, Short, Face történet képek " - ebben én is biztos vagyok. De egyébként a tyúk vagy a tojás kérdéséhez hasonló számomra inkább a tik-tok, mert előtte is volt az állítva fotózó és videózó réteg, de mintha azóta még sokkal többen lennének. Amúgy a tik-tokkal rengeteg sok bajom van, el sem kezdem felsorolni... de nem véletlen nem használom, sút kerülöm, ha látom valami linken h tik-tok meg se nyitom

    Megértem h zavar téged, igen, álltíva netezékor sok minden lekapcsolódik. Ha már itt tartunk azért sem rajongok mikor valaki mobilosan osztja meg az adott oldal linkjét, mert azt ugye asztalin/laptopon teljesen más megnézni, de erre legalább azt tudom mondani h csak kimásolja, nem is nézi (mégis miért várnám el h még erre is figyeljen, mikor fotózni sem tud? Sőt, az is lehet h nem is tudja, hogy a mobilos linkje asztalin másképp jelenik meg ... )

    Na igen, ez a másik, hogy ma már amikor látod, hogy hová és mit fotózol, a legtöbb telefon automatikusan megoldja a záridőt, expo-t stb, akkor már szerintem külön gáz h valaki nem tud rendes fotót csinálni. Egyébként én szoktam játszani telón a beállításokkal, néha előfordul velem is, hogy elcseszek egy képet, de nem jellemző.

    Egyébként igen, nem azt várom, hogy fotópályázatra alkalmas képet csináljon (azokat meghagyom magamnak), de azért illene tudni egy alapszintet hozni, ami azzal kezdődik, hogy elfordítom a telefont, ha csak nem indokolt az állókép. vagy hogy csak akkor mondja azt h utólag majd megszerkeszti, ha tényleg így is gondolja :D

    Persze, tudja használni a kuplungot meg az indexet, de akkor ha van autója. Ugyanez igaz telefonra, akinek nincs kamerás telója annak nem róvom fel, hogy nem tudja használni :D

    "biztonságos internetezés (nem a felhasználóneve a jelszó, felismerni a scam maileket)," - hanem 123456 vagy qwertz :D

    "felfogni és elolvasni 2 percnél nagyobb szöveget " - egy fórumot ezért hagytam el. kissé zavart, hogy mindig én voltam a hülye, de olyan emberek körében akik két sornál hosszabb szöveget képtelenek voltak értelmezni, nem ismerték a szarkazmus fogalmát (még akkor sem, ha odaírtam, hogy ez most az), sőt, volt amelyiknek még egy konkrét fényképen látható dolgokat is nehezen sikerült értelmezni. Hiába fejtettem ki szofisztikáltan, hogy az adott témában miért nem értek velük egyet, nagyon nehéz, amikor minderre maximum másfél sorod van, plusz az az alapvetés, hogy egy hülyének mindenképp lennie kell, tehát ha nem én vagyok az, akkor csak ő lehet, azt meg ugye nem lehet.

    #104119 BiP : nem rángatja túl gyorsan, de nekem ez a sebesség már pont zavaró. Ráadásul ezáltal a követendő nézőpontot is ő választja ki, nem én, vagyis számomra a videó átesik egy "veszteséges tömörítés"en.

    #104121 becenevem : Nyilván "elengedem" mert ha nem így lenne minden szemebejövő ilyen állított szarhoz hozzáírnám, hogy miért nem jó... és ezt nem teszem. De ismerősi körben, főleg, ahol foganatja is lehet, ott hozzáteszem, hátha segít. van egy csaj, ő szerinte elég jó képeim vannak,. Adtam neki pár jó tanácsot, az első az volt, hogy az esetek 99%-ban felejtse el az állított képeket. Pár nap múlva írt, hogy tényleg, jobbak a képei, de nem csak neki tetszik jobban, hanem másoknak is. Erre azt mondom, hogy megérte :)
    na meg néha jólesik kiengedni a gőzt, ha valami nem tetszik.

    Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...

Új hozzászólás Aktív témák