Új hozzászólás Aktív témák

  • Alusky

    aktív tag

    válasz Trailblazer #104211 üzenetére

    Régebben Kalandorék meg Speed szoktak ide járni voltak hangos viták ilyen esetekről, de már nagyon régóta nincs ilyen. Nem is csodálom, mert X idő meg eset után az ember belefárad. Ha nem tudják megoldani egymással a userek akkor ban, aztán mehetnek a polgári peres útra, problem solved. Én teljesen megértem ezt a megoldást is. Azzal nem értek egyet, hogy tiltani akarják az eladót, nincs ehhez elegendő bizonyítékuk. Hacsak nem a megfélemlítés a cél, hogy azzal korbácsolják az ügy lerendezését a tagok között.

    "ha nem oldjátok meg a regisztrációd töröljük zérós tag leszel aki többet nem lehet tag."

    Ezzel a PH nevű fiókkal nem Kalandor írt szerintem, mert nem emlékszem rá, hogy ő ilyen szavakat meg helyesírási hibákat valaha is ejtett volna, mint a pontok után a szóközök hiánya, ő ezekre odafigyelt, ahogyan Parci sem szokott így írni. Már-már olyan érzésem van, minta AI írná. Ez valaki más lesz, nem tudom milyen gárdacsere történt én leléptem innen a francba két éve.
    Zérós tag, sose hallottam még itt ezt a kifejezést, permban lényegét tudja jól mindenki az internet világában, nem is értem a szóhasználatot minek csűrni-csavarni.

    "Ha regisztrálsz újra (nagy részben megleljük ezeket )azonnal ismét tiltani fogjuk"
    Ú, ezeket annyira imádom, a Jolly Joker beszólás moderátorokról meg adminoktól. A valóság meg az, hogy de könnyedén vissza lehet jönni és ha nem 40-es IQ-ja van az illetőnek nem derül ki. Máig nem tudom eldönteni, hogy ezt azért írják le sokan bármilyen más fórumon vagy csoportban, mert elhiszik, hogy így van naivságukban, vagy csak azt hiszik majd emiatt kevesebben fogják megpróbálni.
    Még mielőtt valaki elkezdene turkálni a hátteremben én önszántamból töröltem a fiókomat, úgyhogy teljesen szabályosan vagyok itt.
    Amerikai fórumok tapasztalatából írok, ott is divat ugyanez a szöveg, nem igazán tudják elviselni az európai emberek őszinteségét amikor megbökdösi az álomvilágukat, aztán elég hamar ki is dobálnak, mindenhova visszajutottam ugyanúgy észrevétlenül és újra a kemény magig jutottam mindenhol, pedig aztán hú de mennyire sose nemfogezmenni szöveget ott is írták ezerrel. :U

    Nem tudom itt mennyit szigorodott a moderáció azóta, régen lehetett ilyenről írni bőven, lehet ma már bant kapok majd érte, a fene tudja eldönteni.

    [ Szerkesztve ]

    Automata váltósként a legjobb barátom az akkumulátor.

Új hozzászólás Aktív témák