Új hozzászólás Aktív témák

  • opr

    veterán

    válasz Cs1csó #114580 üzenetére

    Nem meglepő. Bő 10 (lehet van az 20 is) éve még én is röhögtem rajta, de mostanra az van, hogy ha jobb minőséget akarsz, akkor számolhatsz egy laza 10szeres árral. Persze, az még az unokáknak is bútor lesz, de akkor is.
    Mi is nézegettük nemrég, és arra jutottunk, hogy a legjobb választás az IKEA meg hasonló boltok. Teljesen elfogadható minőség, kb passzol az árhoz.

    Nyilván ha valaki úgy ki van tömve, hogy tud csináltatni mindent egyedire, asztalossal, tömör fából, akkor nincs kérdés, de el se tudom képzelni, mennyit kell keresni ahhoz, hogy ez egy reális opció legyen. Haver nemrég vett egy panelt. Eredeti terve az volt, hogy megcsinálja rendesen, asztalossal, igazi, kemény, strapabíró, örök élet +1 nap fából...
    Aztán a legolcsóbb árajánlat amit kapott valami 10 milla körül volt mindennel együtt. Annyiból kijön közel 10 szett IKEA bútor. És azért ha normálisan rakod össze, 10-15 évig az is bírja. Ha ésszel használod, tovább is. És nincs baszakodás. Bemész, kiválogatod, ott helyben megrendeled házhozszállítással, pár nap múlva megkapod, egy kezesebb haver átjön, egy hétvége alatt össze is rakjátok, és bumm, kész vagy, következő bő 10 évben gondolni se kell rá.

    "Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin

Új hozzászólás Aktív témák