Új hozzászólás Aktív témák

  • Cs1csó

    félisten

    Mai kedvencem: egy hangalszettet ugyanannyiért árul mint amennyiért most a boltban kapható, indoka: csak pár napja vette, a szomszédnak túl hangos ezért el akarja adni.

    Nem akarok rosszmájú lenni de ha valaki megvesz valamit a boltban akkor attól a pillanattól, hogy megvette és kivitte a boltból az már HASZNÁLT termék akármit is mond, vagy akármit is csinál vele.

    Úgyhogy minimum 10-20%-al kellene olcsóbban adni, nem ugyanannyiért amennyiért akár most is meg lehet venni KÖZVETLENÜL boltból, SŐT ha online intézi a vásárlást akkor ha neki sem jön be vagy neki is beszól valaki mert hangos akkor 14 napos elállással még vissza is lehet vinni.

    snecy20

    Egy friss vizsgálat szerint a mostani gyerekek, fiatalak hiába a digitális technikába nőnek fel nem lesznek hozzáértőbbek - tisztelet a kivételnek - mivel sokan már PC-t nem is fognak használni hanem csak okostelefont úgyhogy ha mondod neki pl. hogy particionálás vagy valami hasonló PC-s dolgot akkor néznek majd mint a moziban, ugyanúgy mint a 80 éves nagyapa.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák