Új hozzászólás Aktív témák

  • cof

    veterán

    válasz hcl #95867 üzenetére

    Gratulálok :D Ez a nap baromsága.

    Nem hinném, hogy az. PC-n is még Windows 7-et használok és kutya bajom. Android telefonom is még 6.0, bár nincs FB-m szóval nem tudom az, hogy menne rajta. De régen amikor még chatre használtam családdal akkor volt belőle Lite verzió is ami teljesen elég is volt.

    Sajnos az igaz, hogy az appok egyre lassabban mennek rajta, mert a Discordon is észrevettem. Nemigen szoktam frissíteni az appokat max. pár havonta de most unatkoztam aztán lefrisítettem, bár nem kellett volna mert kicsit lassabb lett. Programozók is ma már szarnak az optimalizálásra, az se érdekes ha több 100 MB egy app, a parasztnak úgyis csúcstelefonja van amiben van bőven tárhely.

    Hiába van csúcstelefonod ha letöltesz mindenféle .apk-t, kattintasz minden linkre, meg keresed a lovas pornót ismeretlen oldalakon. Persze, hogy bekapsz valami fertőzést. A tudatos használattal nincs veszély egy régebbi telefonon sem. Én egyébként is csak PH meg Discordra használom aztán ennyi. Ez a biztonsági befosatás pont arról szól, hogy mindig vedd meg a legújabb cuccot a régit meg dobd el.

    [ Szerkesztve ]

    Eladó cuccok: https://bit.ly/cofcuccok

Új hozzászólás Aktív témák