Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • KROK640

    veterán

    válasz hcl #103517 üzenetére

    Fejforgatás : Persze, csak valahol szánalmas, hogy inkább 10 évig húzza a nyakát, minthogy odaadjon párezer ft-ot. Mondjuk aki 10 éve 3 ezerrel lóg, még ha most ideadna 3000ft-ot (ami nagyon nem ugyanaz már) akkor sem sértődnék meg.

    "Megint csak egészségére, ha nem volt képes előre közölni a várható felhasználást." - jah hát az igények megfogalmazása az menni szokott. "Pistikének lesz gamingre, 100 ezerért mert ennyi a ballagási pénze, és csakis laptop lehet, mert négy év múlva mikor egyetemre megy tudja vinni a gépet". (megtörtént eset, nem is egyszer)

    Én már azt sem nagyon értem, hogy ágyba minek cipelni a gépet? Az ágyba az asszonyt kell cipelni, vagy ha nincs, akkor amíg igényem van a gépre ülni is tudok mellette, aztán meg ha lefekszek, akkor aludni akarok, nagyon max még pár percig nyomkodom a telót, de ez sem túl jellemző. Persze lehet, hogy másoknak mások az igényei, de ez nekem WTF...
    Épp Robi haverom mesélte pár napja, hogy neki is úgy sikerült tönkretenni a laptopot, hogy állandóan bevitte az ágyba, az meg teleszívta magát, aztán egyre forróbb és foróbb lett, végül megsütötte magát. (itt nyilván user error is van) Pedig most milyen jó lenne, mert biztonsági őrként, mennyivel jobb lenne ha a konténertben lenne min filmezni éjszaka (na itt egy valid felhasználás) bár végülis elnyomkodja a telefont (na még most sem kell neki annyira?).

    "De nem szerették. Azt azért lássuk, hogy amint lehet választani, sokan a kisebb felé mennek." - egyszerűen fel nem tudom fogni, hogy az az 5 liter tér ami felszabadul miért olyan fontos ... Remélem az ilyen konzisztens marad, és a frigót, a sütőt, a mikrót és a TV-t is jóval kisebbre cserélte azóta :D

    Láttál már külsőházas "nagy" (3,5") HDD-t kábelekkel? Nekem kettő is van, egész szép helyet eltudnak kérni az asztalon, ha nem akarom a kábeleket törésig gyömöszölni.

    Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...

  • KROK640

    veterán

    válasz hcl #103517 üzenetére

    "Illetve nappali éke gépek, én meg olyat látok alig. Akinél igen, az maga szereli, nem fog mást hívni. " - épp tavaly márciusban votl egy ilyen esetem, nappali éke gép, de nekem kellett összerakni. Full RGB, modern csilivili minden.

    És ismét leírom : Nem általában véve a laptop ellen vagyok (bár nyilván sosem lesz olyan gyors és olcsó mint egy asztali gép) hanem az ellen, amikor valaki arra választja, hogy egész évben egy asztalon áll, és közben olyan nevetséges kifogásokat hoz elő, hogy nincs hely...

    Ez még az előző kommenthez, csak valahogy sikerült írás közben elküldenem

    [ Szerkesztve ]

    Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...

Új hozzászólás Aktív témák