Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • qnadam

    veterán

    válasz hcl #113490 üzenetére

    manapság már az a drágább eszköz, ami az analóggal is tud mit kezdeni, és csomó emellett elvan a dvb-vel, ez annyira nem durva kérdés

    istálló? gazemberség? hupákolás?

  • KROK640

    veterán

    válasz hcl #113490 üzenetére

    Lehet vele valamit csinálni, amiről azt hisszük, hogy pénz, de valójában egy üres asset, negatív értékhordozással.
    Persze lényegébe véve igazad van, a legtöbben eddig láttak, hogy lehet vele pénzt keresni, és ezért KELL. Emelt áron is.
    Teljesen elszállt volt egyébként emlékszem egy 8GB-os RX570 160 ezer ft-ba is tudott kerülni, előtte meg 30 ezerért ment. Ma meg az RX580 8GB-osokért adok 20-at ha mindene megvan, és beszereléssel együtt nincs pofám 30-ért elsütni.

    Igen, a VGA javításnak akkor lőtt ki a kultúrája. Ahogy az önjelölt wall street farkasainak is, akkor láttam meg, hogy hány ismerősöm van, akinek van pár százezre elrejtegetve vagy hitelképessége beleugrani. Aztán a csodás vagyon helyett nagy hallgatások, és csendben bevallott nulla közeli exitek jöttek ki, és már azok a hangok is elcsendesültek, hogy én idióta vagyok és nem értem, hogy ez az évezred lehetősége.
    De volt ám előnye is, mert így lett 6GB-os 1660 Super helyett RTX 3060 12GB-os VGA-m, igaz a tervezettnél 2,5 évvel később :(

    "tessék még GTX 1080 is van 20K-ért... " - igen, és naponta mutogatta a nyilvánalóan Bánáti és barátai által kínált jobb esteben lopott képes, rosszabb esteben stock képes hirdetéseket, és nyelte be simán, hogy van ennyiért is. Érdekes, hogy valahogy csak nem akart még 20 ezre sem lenni azokban az időkben, pedig mondtam neki, hogy az év üzlete lenne, hogy vesz egyet ennyiért, mert ha tényleg hibátlan, akkor sokszáz ezerért tudom elpasszolni, és a haszon felével beérem... ha meg nem, akkor olcsón megúszta tanulópénznek.

    Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...

Új hozzászólás Aktív témák