Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • hcl

    félisten

    LOGOUT blog (1)

    válasz qnadam #113498 üzenetére

    A 90-es években VHS-re felvett cuccokhoz megfelel :)

    @KROK640 : "Persze lényegébe véve igazad van, a legtöbben eddig láttak, hogy lehet vele pénzt keresni, és ezért KELL. Emelt áron is."
    Joga van hülyének lenni :)

    "akkor láttam meg, hogy hány ismerősöm van, akinek van pár százezre elrejtegetve vagy hitelképessége beleugrani. Aztán a csodás vagyon helyett nagy hallgatások"
    Ha, hát ahhoz agy is kéne... Általában ebből is értelmes emberek tudtak pénzt csinálni.

    "Érdekes, hogy valahogy csak nem akart még 20 ezre sem lenni azokban az időkben, "
    :D
    Na, én is ilyenek miatt nem veszek össze minden hibás vackot. Azokat szoktam, aminél legalábbis értelmes a leírás, meg az eladó, és olcsó is. És olyan a hiba, ami jó eséllyel javítható.

    Mutogatni való hater díszpinty

  • Pikari

    addikt

    válasz qnadam #113498 üzenetére

    Ha már digitalizálás. Van egy vhs-dvd felvevő kombóm, amit digizalizálásokhoz vettem. 1-2 kazetta után elkezdett érdekes jelenséget produkálni, és azóta olyan.

    Fehér, vagy színes pöttyöket rak a képre (és ez felvevődik dvd-re is, szóval a vhs egységből jön ki hibásan a kép).

    Vizuálisan megnéztem a kondenzátorokat a tápon, jónak tűnnek, 5v és 12v feszültségek egyelőre stabilak az eddigi méréseim szerint (oszcilloszkóppal mérve).

    Találkozott már valami hasonlóval? Nem tudom, hogy a fej körül keressem a hibát, a kondik körül, vagy esetleg valahol máshol... Érdekes módon van olyan frame, ami mentes a hibáktól.

    A Dunning−Kruger-hatás az a pszichológiai jelenség, amikor korlátozott tudású, kompetenciájú vagy képességű emberek rendkívül hozzáértőnek tartják magukat valamiben, amiben nyilvánvalóan nem azok.

Új hozzászólás Aktív témák