Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Gyuri27

    félisten

    válasz bullseye #7329 üzenetére

    Attól még a való az való. Egyszerübb az egész hóbelebancot eladni és használtan venni valami i-s rendszert ddr3-l. Mert még ha a proci nem is lesz erősebb, de kevesebbet eszik és ddr3-ból dupla annyi futja.
    A tápról meg nem is beszélve.

    [ Szerkesztve ]

    Amd - Radeon - Ryzen

  • #90933760

    törölt tag

    válasz bullseye #7329 üzenetére

    Azért van ekkora felindulás sok emberből a s775 miatt, mert egy szemét platform lett, én is utálom mint a szemét csak azért van most is ilyenem, mert ezt a félkonfigot már reális olcsó áron kaptam meg, amúgy PhenomII X2 lett volna helyette. De előtte annyi pénzt kiszórtam erre a s775-re, hogy belegondolni is rossz, sose volt annyi pénzem hogy lecseréljem a nyamvadt platformot, de belegondolva utólag mennyit elvitt egy i5-ös gép lazán kijött volna már. És egyetlen ok miatt volt drága, a hülyék által felgenerált piac miatt. Persze eladni nem tudod, de ha venni akarod csak vagyonért kapsz. Vicc az egész platform, szégyen mindenestől. Könnyen felhúz elég sok embert.
    Az alsó-közép kategória netezősgépnek olcsón ami még okés, egy P4 helyett pl. A többi vicc, ez a Xeonozás is vergődés egy szar platformon csak.

    Az AM1 nagyon jó, eléggé megutáltam az AMD-t, a mai AMD-t, de az AM1 az marha jó lett. Egyetlen baja van, hogy cuki kis alaplap, cuki kis procika, cuki kis fogyasztás, addig olcsó. Viszont ezekhez dukál egy cuki kis paneltáp, cuki kis gépház, olyan drágák mint az állat. Aztán a végén annyiba kerül, mint egy rendes gép. :DDD

    A 7950 még jó kártya volt az AMDtől, azzal nem nagyon volt bajom. Dupla annyi DDR3-at meg szerintem már nem kapni DDR2 árából, eléggé elszálltak a DDR3 árai.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák