Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • KROK640

    veterán

    válasz hcl #86847 üzenetére

    Nem tudom miért épp engem keresett. De elirányítottam akkor egy közös ismerőshöz (nem mertem rákérdezni a történet végére, nem akarok ismerőssel összeveszni). De múltkor is engem keresett amikor nem volt ott az "ajándék" 10 ezer a bankkártyán, szóval lehet h az ismerőssel se jutott messzire.

    Nagyon remélem. Egyébként ha olyan gazdagok mint állítják a semmiből lassan ők segíthenének ki minket, pl VGAkkal...

    Jönnek afrikai országokból is, bár számomra mindig is kérdéses volt, hogy miből??? Az egyetem eleve nem olcsó, meg mellé évekig albérlet, kaja, buli, és akkor mondom van még Mustang meg minden...

    Szakmába nem mindig tud menni az ember. Nekem pl sosem jött össze az a diákmunka amit szerettem volna, valahogy mindig mások kapták meg a jó melókat, én meg mindig oda kerültem ahová senki sem akart menni (én sem! de a pénz meg kellett)
    Egyik évben aug elején mondta haverom, hogy az Eonba keresnek adatrögzítőket, és tök laza irodai meló, ami a legjobb, hogy a kötelező napi 4 órát reggel 8 és este 8 között bármikor le lehetett dolgozni, tehát kb akkor mentél e amikor akartál. Emellett elég jól is fizetett. Na bementem jelentkeztem erre melóra. hívtak aug végén h látják mennék az Eonba menjek már be. Mire beértem mondták h még nincs hely, de nemsokára lesz 4 napra elkéne menni a tescoba, bevásárlókocsikat tologatni. Mire odaértem már más volt a meló, de megcsináltam. Lement a 4 nap, hívom őket, hogy akkor hétfőn mehetek az E-onba? Hát ööö... az nem úgy van, mert még sincs hely, de 2 hét múlva lesz tutira mert az egyetemistáknak is megkezdődik a suli stb, tuti lesz hely. Addig maradjak már a Tescoba. Mondom ok (úgyis kell a pénz). 2 hét eltelt, persze megint nekem kellett hívni őket, jajj hát nincs hely mert mindenki megtudja oldani suli mellett is (ehhez képest haver szerint elment pár ember és jött pár új ember). Gondolom rájöttek h van egy hülye aki a Tescot is megcsinálja. Végül decemberben felhívtam őket megint, akkor következő szeptemberre ígértek helyet az Eonba, én meg felmondtam.
    De a Mekiben sem volt nagyobb szerencsém, nyári szünetben is megkaptam végig a 14:00-22:00 műszakot. És ami fix volt mindig az összes péntek, szombat és sokszor a vasárnap 14-22-es műszakot megkaptam. 2,5 hónap alatt egyetlen szabad péntek vagy szombat estém sem volt, mert ugye akkor senki nem akart dolgozni csak bulizni, plusz a péntek-szombat délután volt messze a legsűrűbb.

    Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...

Új hozzászólás Aktív témák