Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Trailblazer

    addikt

    válasz cof #95859 üzenetére

    A 2G-t nem fogják lekapcsolni, az a failsafe kapcsolat. Nem véletlen, hogy a 3G-t előbb lőtték le, hogy helyet csináljanak az 5G-nek. (Biztos forrásból, van távközlésis ismerős.)

    Lehet más a helyesírás...? -> https://lnk.bz/fJ4V

  • hcl

    félisten

    LOGOUT blog

    válasz cof #95859 üzenetére

    A 2G nem mostanában lesz lekapcsolva.

    "de majd ha X év múlva meghal az illető akkor már" jobb újrahasznosítási technológiákkal ugyanannyira. Vagy jobban, mert ma is kva keveset hasznosítanak újra.
    Illetve : ami helyett nem gyártanak újat, az sokkal jobb, mint ha újrahasznosításra kerül, de vesz helyette egy újat.

    "Egy 3-5 éves telefon ma még elég jól használható alap dolgokra,"
    Nem, mert nincs rá SW support. Kivétel Apple, pár Samsung.
    Amúgy ja, A5 2017-em van, Lineage-el OK, mert az up to date, de 5 évet kb. a Google ad a Pixelekre, meg az Apple.

    " ellenben ezekkel a régi fosokkal ami semmire, és mégis elkérnek érte 10 ezret"
    Semmire? Csomó embernek pont elég, amit tud. Na azok nem vennének okostelefont, mert nem kell nekik.
    A boltosok meg úgysem adnák sokkal olcsóbban a többit akkor sem, ha nem lenne 10-ért gombos. Csomó ember van, akinek az okostelefon használatát megtanítani sok sikert :D Vagy egyszerűen egy építkezésen felesleges összetörni egy érintős tepsit.
    Amúgy az A5 2017 pl. pont megkapható 20 körül, igaz, nem boltban. Az pont 5 éves.

    BTW a 3G only telefonok meg pont hogy teljesen ki fognak kopni, mert hiába lenne jó valamire, ha a mobilnet hiánya miatt nem használható normálisan -> ellenben a buták nem mostanában fognak.

    [ Szerkesztve ]

    Mutogatni való hater díszpinty

  • fatpingvin

    őstag

    válasz cof #95859 üzenetére

    a 2G-t csak k***ára ne kapcsolják le. teljesen jó az ahogy van az alapvető telco funkciókra.

    A tipikus munkafolyamat legjobb tesztszimulációja a tipikus munkafolyamat. A "napi anti-corporate hsz"-ok felelőse :)

  • KROK640

    veterán

    válasz cof #95859 üzenetére

    Mostani barátnőméknél van az, hogy van egy fiók, amiben a teljes család (apu, anyu, testvérek) összes ex telefonja benne van kb 2003-ig visszamenőleg. Tényleg, egy komplett fiók csak telefonokkal, meg olykor (nm mindig) a töltőikkel. Abszolút változó állapotban. Ellenben van olyan készülék is amiből 5db van (mert a család minden tagja azt használta egy időben, sőt valaki duplázott vele). pl Motorola V300-ból pont öt van, - a mindennap nyitva az aszfalton húztam végig állapottól, a ki sem vettem a dobozból mióta megvettem állapotig - de szerintem az ötből egy sem indítható. Ha az lenne akkor is maximum zenehallgatásra / telefonálásra lenne jó. De őrizve van.
    Mondjuk ehhez félig meddig állok, mert nekem is az összes ex telefonom el van téve (egy kivétellel, az szabad lélek a földközi tengerben), némelyik a saját dobozába, gondosan visszacsomagolva. Azzal áltatom magam, hogy egy fél telefon múzeum, és mindegyikhez megannyi story kötődik, de valójában sajnálom kidobni/leadni őket, mert tényleg mindegyik évekig a telefonom volt, és ezer emlék hozzájuk. Pedig a legtöbbről már nyilvánvaló, hogy sosem fogom újra használni pl ott van a Nokia 5510 ami ma is tökéletes zene telefon lenne, ha nem 64MB hanem mondjuk 65536MB lenne benne és nem lenne betörve a kijelzője ... vagy 7610-es ami mértékegységátváltónak és hívásfogadásra még elég, fényképezni ugyan tud, de azt az 1Mpixelt mindenféle képjavítás és vaku nélkül, letagadnám inkább hogy van kamera, de sok más volt telefonomnak sem jobb a helyzete.

    szvsz egy olyan 2-3-4 éves telefon ami nem belépő vagy alsó kategóriás még ma is használható. (írtam ezt egy flagship telóról :D )

    Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...

Új hozzászólás Aktív témák