Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • fatpingvin

    őstag

    válasz cof #95873 üzenetére

    "mert nincs nagyon mit ellopni."

    lyézusom. tényleg nem érted hogy ez mennyire hátborzongató amit írsz? amúgy meg azt te csak hiszed, de ebbe ne menjünk bele. bejárati ajtót gondolom ugyancsak nem zárod kulcsra, mert miért törne be bárki és főleg miért pont hozzád.
    ÉPPEN HOGY ezek a személyes adatok azok amik igazán értékesek, kit érdekel egy KKV-nál a pénzügyi kimutatások, személytelenek, bányászhatóak, igazán nagy jelentőségük nincsen hacsak nem a pénz bűvöletében éled az életed.

    ennyi erővel mondhatnád azt is hogy nem érdekel a szólásszabadság mert nincs mit mondanod.

    [ Szerkesztve ]

    A tipikus munkafolyamat legjobb tesztszimulációja a tipikus munkafolyamat. A "napi anti-corporate hsz"-ok felelőse :)

  • opr

    veterán

    válasz cof #95873 üzenetére

    Nem, nem erti felre, O mondja jol. A kulonbseg, hogy O tudja es erti, mirol beszel, Te pedig annyira nem, hogy azt se erted, miert orbitalis baromsag, amit beszelsz, ezert azt hiszed, igazad van. Nincs.

    De valamiert ez is egy olyan tema, amiben valamiert mindenkinek IS velemenye van, es azt hiszi, szamit, meg jogos, meg ugy egyaltalan jo otlet, hogy legyen neki. Nem szamit, nem jogos, es foleg nem jo otlet. Ez egy szakma, raadasul komoly, es nincs "tobb" jo valasz. Egy van. Barmi mas az rossz valasz, aztan utana lehet azon mazsolazni, hogy mennyire rossz, de ez nem fog azon valtoztatni, hogy rossz.

    "Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin

Új hozzászólás Aktív témák