Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • CPT.Pirk

    Jómunkásember

    válasz anulu #21 üzenetére

    Nem tudsz mindent tudatossággal kivédeni. Itt a kulcsszó a mindenen van.

    Pl. pár alkalommal találkoztam olyannal, hogy a korábban látogatott oldalt valamilyen módon feltörték és elhelyeztek rajta ilyen olyan kártékony szemetet, egyéb módon nem változtatva az oldal tartalmát, szóval nem volt bent egy hatalmas "HACKED LOLOL" felirat....
    Ez ellen nem véd az okos böngészés egy kicsit sem. Ilyenkor két dolog jelentett védelmet, vagy az FF közölte, hogy bejelentett támadó webhely és bontotta a kapcsolatot, vagy az Avast riasztott és bontotta a kapcsolatot azzal az oldallal.

    Megesett, hogy hónapokig virker nélkül neteztem XP-n, és semmit nem szedett be a gép (csináltam teljes boot idejű keresést avast felrakás után), szóval mondhatjuk h. okosan böngésztem, DE ebből nem következik hogy ez biztonságos módszer, egyszerűen csak az, hogy szerencsém volt.
    Moonman szokta még hangoztatni az ésszel böngészést mindenfajta védelem nélkül, majd egyszer ráfut valamire ő is...

    Az meg, hogy fagy a FF, az valahogy csak tenálad fordul elő. Csak én egymagam 6 különböző oprendszeren használom (3 win + 3 eltérő Linux disztró), tudnék róla ha fagyna. :K

    Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)

  • CPT.Pirk

    Jómunkásember

    válasz anulu #34 üzenetére

    Ja hogy a Chrome-ra írtad az összeomlást. Mondjuk az sem omlott még össze nálam, de azt nem szeretem, mert buta, ahogy agressiv is írta.

    Az meg h. lassú az ff, azt nem tapasztaltam, sokat javítottak rajta az utóbbi néhány verzióban ezen a téren is. Itt most Linuxon natív ramdisket használva cache-nek pipeliningal és adblockal csak úgy szalad.

    agressiv: ennek már összeesküvés elmélet szaga van. ;]

    [ Szerkesztve ]

    Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)

Új hozzászólás Aktív témák