Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz LaptopSystem #503 üzenetére

    Az én magasságomhoz milyen vázméretet ajánlanátok?

    [ Szerkesztve ]

    Minőségi üzleti kategóriás laptopok garanciával,számlával!Üdvözlettel: Miklós Zoltán 709400131 Viberen is!

  • Runner_fxr

    Ármester

    válasz LaptopSystem #503 üzenetére

    Nem a kerékméret dönti el, hogy jó e a bringa vagy nem, anno a 26"-os kerék jó volt mindenkinek a megfelelő vázmérettel. :)
    Persze ettől függetlenül én sem javaslom a 26"-os kereket, mivel már elavultnak számít, kevés a támogatottsága gyártói oldalról.

    A szól ellene, hogy egy neve nincs gyártó.
    Fogalmam sincs, hogy mennyi lehetett újonnan, de igazából ez nem is számít. Ilyen noname gépeket nem ajánlott megvenni. Ha esetleg valami gond lesz az elektromos rendszerével, nagyítóval keresheted a szakit, aki megcsinálja neked.
    Mindenképpen jó nevű gyártótól vegyél, ezeknek a hibakeresése is gyors, és van támogatottsága.
    183 centis magassághoz általában az L-es vázak szoktak jók lenni. Ez a gyártónként eltérhet, hogy mekkora lesz centire. Érdemes mindig az adott bringa geometria táblázatát átnézni, belső lábhosszt és átlépési magasságot összehasonlítani.

    Ha nem kifejezetten erdei terepre mennél a bringával, hanem maximum közepesen rossz földutakra, túratempóban, akkor az agymotorral sem lesz különösebb problémád.
    De ha MTB felhasználásra is szánnád, akkor viszont csak középmotorosat vegyél.

    Ebben a hirdetésben van egy L-es méretű KTM bionx-es monti, bár 26"-os, de 300 körül jó vétel lehet ha mindene makulátlan, és az akksi is jó.
    Előbb venném meg ezt, mint a neve nincs 29"-et. Simán ki lehet iktatni a korlátozást a bionx-ben, és lazán megy 35-40-et.

    Középmotoroshoz meg kevés a 250-300 ezres keret, legalább is ha monti kell. Inkább 400-500 körül vannak értelmes darabok.

    Egyébként már újonnan sem olyan elérhetetlenek a belépő modellek: [link]
    [link]

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák