Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Đusty

    addikt

    válasz Yager01 #6028 üzenetére

    Geekbuyingon a kommentekben van vélemény is, én facebookon akadtam rá valakire akihez elmentem és megnézhettem, mesélt róla, itt a fórumon is volt már róla szó aki vett és meg van vele elégedve.
    Ja nekem is a második linkes van :) de mivel késő ősszel jött csak 2-3-szor próbáltam de az pozitív, a nyerget mondjuk cserélni kell mert nekem kényelmetlen.
    Nyilván ezek nem komolyabbak mint a neuzer, ezek pedálszenzorosak. de munkába szerintem bőven elég.

    [ Szerkesztve ]

  • gbors

    nagyúr

    válasz Yager01 #6028 üzenetére

    Nem tudom, mennyire ástad bele magad a témába, de arra figyelj, hogy ezekkel a gépekkel nagyon könnyen ki lehet lépni a kerékpár kategóriából, és akkor a segédmotor-kerékpár szabályok vonatkoznak rájuk - ennek az a leginkább kellemetlen vonzata, hogy városban kerékpárúton nem szabad velük menni (aztán hogy ez mennyire van betartatva, az más kérdés, de ez a szabály). Az említett Neuzer Zagon 30km/h-t tud, az azért nem kerékpár, amiket pedig Dusty kolléga linkelt, azokon úgy látom, van gázkar, az meg azért.

    A mennyire érdemes megvenni kérdésre: nagyban függ attól, hogy praktikus igáslovat szeretnél, ami dolgozik neked és Te is mozogsz vele, vagy ténylegesen egy bicikli-érzetű járművet. Az előbbi esetben jó lehet a Neuzer (az első motoros), vagy az Eleglide (az hátsónak tűnik) - viszont az utóbbihoz érdemesebb egy középmotoros megoldást választani. Apró hátránya a középmotorosoknak, hogy lassan 1M lesz az indulóáruk...

    #6031 Đusty: Aha értem - ravasz.

    [ Szerkesztve ]

    Pedro... amigo mio... ma is konzervvért iszunk! Kár lenne ezért a tehetséges gyerekért...

Új hozzászólás Aktív témák