Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Runner_fxr

    Ármester

    válasz orion1025 #139 üzenetére

    Köszi, hogy írtál! Kell ilyen is. :) Már hiányoltam az ilyen megmondó embereket.
    Gondolom a cikket nem olvastad el, életedben nem próbáltál ilyen bringát, de nyilván jobban tudod mint az aki használja. Ha veszed a fáradtságot és elolvasod a cikket, amit kommentelsz, akkor talán nem írsz le ilyen butaságokat. És ilyen kamu dumákkal, hogy bmx-el feltekersz a Gül baba utcán, vagy hasonlón, ne égesd már magad. :)

    Azzal én teljesen egyet tudok érteni, hogy valakinek nincs szüksége egy pedelec bicajra, azzal viszont már nem, hogy engem bárki lenézzen emiatt. Ráadásul olyan akinek nem sok köze van úgy általában a kerékpározáshoz.
    Alapvető különbség lehet még köztünk, hogy én nem azért bicajozom (több mint 20 éve) mert menő, meg lehet vele dicsekedni.
    És lehet furcsán hangzik, de az edzőterembe sem azért járok súlyzózni mert a csajoknak akarok feszengeni a facebook-on. :)

  • f27

    aktív tag

    válasz orion1025 #139 üzenetére

    Az a baj,hogy csak azokra az emberekre gondolsz,akik verbeli bringasok,bar elmondom neked,tudok olyan embert is aki elsportolo bringaban,es elektromossal treningel,mikor megkerdeztem minek neki az elektromos hisz sajat erobol is brutalt tud tekerni.
    A valasza az volt el nem hiszed milyen jol motorizalni tudja a labait egy fix utemre,es o sem gondolta volna,de fejlodott a tempoja is miota elektromost is hasznal.
    Namost akkor mivan? Ezt egy versenyzo monta,akinek nem igazan van szuksege egy elektromosra,vagy megis? :)
    Aztan ott vannak azok az emberek,esetleges csalad tagok akiket felnem tudnal ultetni bringara hogy gyere tekerunk egy 50-60km tavot,persze elvezned ha az aszony meg a gyerekek is veled tartananak,akar te normal bringaval mesz,akar elektromossal.
    Aztan vannak olyanok akik szivesen bringaznak,de nem birnak akkora tavot megtenni mint amit szeretnenek,es az elektromos bringaval 3x annyit is elmegy.
    Aztan elegge atveros az elektromos bringa,ugyanis eleve nem megy ha nem tekered,ha letekertel vele 80km,az sima bringaval is lenne kozel fele,vagyis atvert a bringa mert te is tekertel jocskan,csak nem vetted eszre.
    Aztan ott vannak az egeszseg problemas emberek,akik szeretnek termeszetbe bringazni,de mar nincs annyi erejuk mint egeszseges korukban.
    En is itt vagyok 40evesen es kenytelen vagyok elektromossal menni energia hiany vegett,persze en anno le bicikliztem a kek turat is,es napi szinten mentem 80-130km onerobol.
    En nem nezek le senkit aki elektromossal megy,egyedul a 130-150kg emberekre nezek furan akik lustak tekerni hogy foggyanak kicsit.
    Ennyi erovel szanalmas lehetne aki motorozik,es aki autozik,az is szanalmas ha esobe esernyovel kozlekedik az ember stb... :)

    [ Szerkesztve ]

  • válasz orion1025 #139 üzenetére

    Ugye ez már a ló másik oldala. Döntsük el mit csinálunk. :)) Bicaj - Motor. Ez valahol a kettő között van.

  • Devid_81

    nagyúr

    válasz orion1025 #139 üzenetére

    Erre csak annyit tudok mondani, hogy ki kellene probalj parat, atfoglalmazodna benned nehany dolog a biciklizessel kapcsolatban. :K
    Nem mindegyik ilyen bicot kell ugy elkepzelni, hogy cipelsz extraban magaddal egy Ifa akkut+egy hatalmas motort extraban.
    Ezt valahol ugy kepzeld el hogy a pedelec bike a hybrid auto, avagy segit ha kell de kell hozza a Te erod is.
    Az e-bike meg az elektromos auto, ez meg elvisz akkor is ha lusta vagy tekerni :)
    Mindenkeppen ez lesz a jovo, remelehetoleg minel hamarabb elterjednek az elektromos gepek (nem csak bicikli, hanem minden ami gurul), es vegre jot is teszunk a kornyezetunknek. ;)

    ...

  • f4lcon

    őstag

    válasz orion1025 #139 üzenetére

    látszik, hogy még nem próbáltál ilyet, és úgy alkotsz véleményt.
    minden szinten ad hozzá a kerékpározás élményéhez az elektromos.
    azoknak, akik mindenhol felmennek, azok ott most gyorsabban mennek majd fel
    azok, akik majdnem mindenhol mennek fel, azok most majd mindenhol felmennek
    akik meg eddig nem mentek fel sehol, azok egyre több helyen mennek fel vele.
    ugyan ez az analógia igaz a távolságra, időre, bármire.
    sok olyan emberrel találkoztam már, akik a tiedhez száz százalékosan hasonló véleményt adtak fel egy-egy napos teszt után, szóval tudom miről beszélek.
    csak azok maradnak meg ezen a véleményen, akik csakazértis ezen a véleményen akarnak maradni.

    “The trouble with the world is that the stupid are cocksure and the intelligent are full of doubt.” - Bertrand Russell

Új hozzászólás Aktív témák