Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • thiclyoon

    aktív tag

    válasz NandoXXL #8 üzenetére

    Nem tudom irónia-e, de kb. két éve ugyanennyikért néztem ilyen kategóriában ramokat :DD nevetséges, hogy már azt is eladják olcsónak, ami "olcsóbb", mint az évek alatt felemelt ár :DDszóval nem hogy olcsóbbá vált volna az amúgy már lassan elöregedő technológia, de már annak is örülni kell, ha kb. ugyanannyiért meg lehet venni őket, mint korábban. Tudom, sok oka van az áremelkedésnek, de a végeredményt nézve ez a helyzet

  • thiclyoon

    aktív tag

    válasz NandoXXL #73 üzenetére

    "Milyen sulit végeztetek?"

    "Tudom, sok oka van az áremelkedésnek, de a végeredményt nézve ez a helyzet"

    Szóval megismételve: pontosan tudom, hogy több oka is van az áremelkedésnek, de te belinkelted a ramokat arra reagálva, hogy "ha valami, bármi, olcsó lenne! Na az lenne hír." Ez minden, csak nem olcsó (MOST, mert persze volt időszak, hogy olcsó(bb) volt). Akkor sem, ha 2022-ben még ennél is drágább lesz.
    (Engem nem fogsz sírni látni, az utolsó wines gépemet felpimpeltem amennyire kellett (elég még jópár évig, főleg alap dolgokra (mivel már más használja)), a maceken meg nem tüntetik fel, hogy az alapkonfig árának mennyi része a ram költsége*. Így ez nem is érdekel már 1-2 éve :) )

    *Mielőtt direkt félreérti valaki: tudom, hogy az extraramot feltüntetik, ahogy nyilván költsége van a ramnak az alapkonfigban is. Csak mivel nincs ott, így az egész gépért kell fizetni, amin a ram árának változása minimális eltérést fog okozni, ha okoz.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák