Új hozzászólás Aktív témák

  • peanar

    senior tag

    Sziasztok, segítsetek légy szíves!
    Elsősorban forerunner 255 tulajokhoz fordulnék, de a + zene változattal rendelkezők is megnézhetnék.

    Vásároltam egy 255 órát, melyet kézhezvételkor egyből csatlakoztattam a Connect alkalmazáshoz. Megtörténtek a beállítások, kapott egyből egy szoftverfrissítést, majd az óra használata közben észrevettem hogy folyamatosan eldobálja a bluetooth kapcsolatot a telefonnal, alkalmazással.
    Alaphelyzetbe működött a kapcsolat, de ahogy elkezdtem az órán nyomkodni a gombokat, vagy bármilyen tevékenységet elindítottam, újra előjött a hiba.
    Ha a Connect alkalmazásba akartam az óra beállításait módosítani, szintén produkálta az anomáliát....

    Egy nap sikertelen próbálkozás után ( a szokásos.. telefon, óra újraindítás, alkalmazásból óra törlés, majd újra hozzáadás, alkalmazás törlés majd újra telepítés, régebbi alkalmazással való próbálkozás, óra gyári beállítás visszaállítás + adat törlés, másik telefonnal lepróbálás stb.stb) visszavittem az órát.

    Kaptam egy másik órát, itt viszont az "üzembehelyezés előtt" letiltottam a Connect-ben az automatikus frissítést.
    Láss csodát, az óra hibátlanul működött, tette a dolgát úgy ahogyan azt kell (szoftververzió 11.14).
    Két nap után tudásom valamint az óra ismereteinek bővítése gyanánt számítógépre dugtam, köszöntek egymásnak a garmin express programmal, frissítés le és azóta az idegszálaim megint el... :W
    Jött a 13.23 verzió, az én jókedvem meg tova, ugyanis előjött ugyanaz a hiba, mint az előző órával!

    Van egy kicsivel több mint két hetes órám, és egyenlőre nagyon sok kompromisszum kell, hogy elviseljük egymást....a vélemények (első garmin órám) és a név alapján jobb, megbízhatóbb minőséget vártam volna 140eFt-ért.

    Levelezek persze a supportal, a garmin magyarország valamint a bolt ahol vettem, felteszik kezüket , a support azaz az anyacégre mutogatnak...

    Az órára azóta jött két frissítés, 14.13 valamint tegnap megkapta a 14.15 verziót de egyik sem hozott javulást.

    Három telefonnal próbálva (Oneplus, Huawei, Samsung)

    Szóval, akinek ilyen órája van, megtenné hogy lepróbálja nekem majd megosztja itt a tapasztalatait, valamint az órán lévő firmware verziószámot.
    A legegyszerűbb észrevenni, ha az órán a Beállítások/Telefon/Csatl.riasztások be van kapcsolva, ugyanis ilyenkor rezeg az óra ha le, valamint vissza csatlakozik.

    Előre is köszönöm a fáradozást, segítséget!!

    Szemléltetésképpen feltöltök 2db videót.

    Videó1
    Videó2

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák