Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • peanar

    senior tag

    válasz <Adamsky> #299 üzenetére

    Sajnos mióta (engem is) érint a téma én is sok ilyet olvastam.
    Nálam még annyira nem volt drasztikus, rosszabb napjain 30-40% merült per nap a szokásos beállításokkal (rezeg csippan értesítéskor, folyamatos pulzus figyelés, alvásfigyelés, valamint eddig be volt kapcsolva a hidratálás figyelmeztetés....igaz ez olyan meseszerűen ment, hol volt, hol nem volt....de tegnap ezt is inkább kikapcsoltam!
    Egy szó mint 100, ha jó kedve van, ezekkel a beállításokkal elketyeg egy 7-ig, rosszabb napjain 2-3 nap!!
    Ha ilyen rossz üzemidőt szerettem volna, almáspitét veszek, ne nem szerettem volna :D

    Reseteltem igen, még az elején mikor elkezdett velem kedveskedni :)

    A supportal már anno (tavaly januárban) felvettem a kapcsolatot....akkor is annyira segítettek hogy semennyire! Log fájlt is küldtem nekik, de időpazarlás volt!

    Valahol 1 év és 1-2 hónapos lehet a készülék (annó írtam is ide a fórumra), de pontosan most nem tudom, mert ugye annó én a nem zenés változattal kezdtem a garmin pályafutásom, de a második óra visszavitele után (bizonyos frissítés után folyamatosan eldobálták a bluetooth kapcsolatot) inkább ráfizettem és így a harmadik óra lett a jelenlegi muzikális (továbbra sem használom ki eme képességét) fajta.

    - akksi baj e...nem hiszem...ha degradálódott az akkumulátor, akkor mindig rossz lenne
    - számlap probléma é...hát tudja a bánat de nem hiszem, párat töröltem, kettő van most utólagos, de nem azt használom amit a merülések kezdetén (én ugyanattól a fejlesztőtől a Big Easy számlapot használtam ugyanúgy Openweather-el, de 2-3 napja most kispadon van (a teszt miatt) így a Big Vert mutatja most az időt, infókat --> ezzel is produlálta a merülést
    - szoftveres gond e...remélem hogy igen és azt is hogy (mivel nem egyedi eset) hamarosan javítja a gárminok nagyura, mert ha nem vagy netán más a gond forrása, akkor (a fórumokat olvasva) több felhasználó is elpártolhat a konkurenciához bizalmát vesztve a garminnál.

    Megmondom őszintén, én már szemeztem a Polar grit x2 próval, csak azért nem vettem meg, mert nem lehet vele fizetni (+pont garminéknak emiatt).

Új hozzászólás Aktív témák