Új hozzászólás Aktív témák

  • solena

    tag

    válasz #10726912 #1320 üzenetére

    "Kérdem, miért, valami kontaktos?
    Háát...rákerült egy kis sikositó.
    "

    PfújXD Többek között az ilyen opciók miatt, ha vállalok gépet, saját perifériával dolgozom, nekem ide ne hozza a szarjátXD

    A cumi meg kitépkedett kábelek: na, ezért érdemes zártan tartani a gépházat, legalább nem mászik bele mindenféle oktalan jószág:DDD (az öt olvasó meg lehet, hogy író, és azért volt benne, mert "nagyiparban" másolták a mulatóst:DDD)

    Tegnapi sztori:
    mivel férjemnek lifetime supportja van nálam, a főnöke azt hiszi, hogy arra a gépre is, amin a zuram dolgozik (tavaly raktam össze gép, nem kis meló volt, azért megkértem az árát - főnök tudta, hogy ingyen tutira nem vállalok ekkora melót). Folyton lefagyott a gép az elmúlt félévben, most már kezdett tarthatatlanná válni a dolog, plusz az egyik program is most elcsattant, sos.
    Még délelőtt telefonos support, férjem szerencsére nem hülye hozzá, csak mondani kell neki, hogy mit keressen. Nem jutottunk előrébb, úgyhogy a gép tegnap hazakerült, megvolt az esti elfoglaltság is. Arra nem számítok, hogy lesz belőle honorárium, de legalább a férjem nem fog agyérgörcsöt kapni a gép miatt:)

    Ba'jur, beskar'gam, Ara'nov, aliit, Mando'a bal Mand'alor, An vencuyan mhi. - Resol'nare

Új hozzászólás Aktív témák