Új hozzászólás Aktív témák

  • KROK640

    veterán

    válasz cbmfan #1724 üzenetére

    Jah, az az én bajom ha megkérnek, hogy ezekkel szenvedjek. Meg az én döntésem ha nem vállalom be. Márpedig egy ideje az első kérdésem az, hogy "laptop?" ha a válasz igen, akkor elkoromrult arccal közlöm "hát oszt én ahho' nem értek ám!". Azóta már rájöttem, hogy egyszerűbb lenne csak egy hármas szorzót azonnal elhelyezni a költségekbe. mert mostanában sajnos alig-alig hívnak :(
    Nem, nem az ingyen meg gombokért tegnapra kellene melókat sajnálom, hanem azt, hogy sok ebből azért fizetett is, és bizony a fénykorban (12-17 éve) egy rendes havi fizetés is simán összejött ezekből.
    A bajom az, hogy az amúgyis megfogyatkozott ügyfélkör (kigyepálva a nem fizetőket, az átverősöket, az alkudozókat; és azokat akik sajna külföldre léptek) erősen diszkvalifikálja magát az ilyen lépésekkel pl mint a teljesen indokolatlan laptop vásárlás.

    Mindegyiknek csak az lebeg a szeme előtt jajj de jó "mobil". Képzeletében hurcibálja össze-vissza, gyakorlatilag sosem viszi sehová, mert nem kell neki, meg félti, mert drága volt. Nem képes felfogni, hogy a "mobil" az életben legtöbbször egyenlő a kompromisszummal. Legyen szó mobilházról vagy épp laptopról. Sokkal kisebb teljesítményt kap, sokkal drágábban, miközben a bővíthetőséget is elfelejthetjük.

    Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...

Új hozzászólás Aktív témák