Új hozzászólás Aktív témák

  • Tim82

    nagyúr

    válasz KROK640 #20428 üzenetére

    Csináltam idén januárig hívást is és ezzel együtt chat/emailt is. Többet is egyszerre (a hívás esett ki, de 3-4 chat + 1 email egyszerre jelenleg is). Ha ezt te a tök nyugis fórumozgatáshoz hasonlítod, akkor teljes joggal feltételezem, hogy fogalmad sincs az ilyen jellegű melókról, elég komoly multitaszkolási képesség kell néha hozzá, odafigyeléssel.

    Sablonok és akár 1 perc alatti, rutinból/tapasztalatból történő problémamegoldások itt is játszanak természetesen, tolom már 4 éve is a jelenlegi helyen az ipart, ebből két éven át havi 6-10 éjszakát is.

    Anélkül, hogy elárulnám, hol dolgozom (nem szeretném amúgy), maradjunk annyiban, hogy van akkora ügyfélkör és olyan időszak, aminek köszönhetően kb. most decemberig nagyon nagy volt a leterheltségünk. A közvetlen kollégáim kábé fele le is cserélődött az utóbbi egy évben.

    "You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA

Új hozzászólás Aktív témák