Új hozzászólás Aktív témák

  • koby11h

    aktív tag

    Köszi a biztatást :)
    A munka otthon végezendő, így asszonynak nem kell magyarázni, hogy hová járok el... ;)
    Az ára, ha tényleg ennyit adnak érte - még nem láttam papíron - akkor nem rossz, remélhetőleg nem lesz nagy szívás, de megvárom amíg írnak róla rendes papírt, pontosan a melóval és az árral. Kis cég, dolgoztam már Nekik, kifizettek korábban is.
    Mondjuk szerintem drágábban elvállalták és kiadják a melót.
    Archivált adatok - CD, FDD, CF, SD, IDE HDD-k - másolása SSD-re, illetve rendezés, feliratozás.
    "Kb. 6000-6500 adathordozóról van szó, CD olyan 4-5000 darab, kb. 1000 floppy - még van 1.2-es is több tucat - illetve több száz memóriakártya és 10 IDE HDD".
    Szóval érdekes, de fárasztó meló is.
    A hátulütők:
    - tárolnom kell valahol egyben az egészet elejétől a végéig, irattári kosszal, szóval az elején csak letakarítás és rendezés 1 nap és nem rakhatom a garázsba mert "normális helyen kell tárolni". Szerintem bevágom az egészet a konyhába az étkező asztal alá :)
    - van a floppykhoz gép, de annak hely kell, van még két gép, amin a CD-ket kezdem, majd beszáll a floppy-s is, és a laptopom is külső olvasóval + azon megy két kártyaolvasóval a CF és SD, szóval elég sok hely kell hozzá
    - áramszámla, hát ezt is beleszámoltam, mi várható
    - remélem nem lesz sok olvashatatlan, mert azzal is mindent meg kell próbálni, de állítólag nagyon rendben vannak tárolva, de persze az idő...
    - leköti minden időm, tárhely kapacitásom. Mivel már eleve SSD-re akarom felrakni, hogy a végén könnyebb legyen összemásolni, így minden gépben van már talán elég hely, de a mentések róluk nagy katyvasz lett, azt majd buli lesz mindenhová mindent visszamásolni.

    Szóval megvárom amíg átküldik a papírt róla, illetve pár fotót a tulajtól és ha minden ok, akkor hozhatják és hajrá!

    [ Szerkesztve ]

    "C3PO egyetlen igazi hibája, hogy választékosan fejezte ki magát a sok bugris között..."

Új hozzászólás Aktív témák