Új hozzászólás Aktív témák

  • KROK640

    veterán

    válasz hobizoli #26771 üzenetére

    "meg a 2 eves gyerek lerantja a 500k-s gepet az asztal szelerol is csak egy fantazia szulemenye....aztan ja nem" - egyszer jött hozzám az észkombájn, hogy a laptopján szar a VGA driver, rakjam már újra. Láttam h el volt ejteve a kijelző dirib darabra törve. Mondom neki h ezt elejtette. Jah, hát ő ugyan nem ... Ment ezen az izmozás egy darabig, majd kitalálta h csak rakjam újra, akár a Windowst is ha kell. De Biosba is törött volt a képernyő, mondom neki ez nem segít rajta.
    Aztán ott állt meg a story, hogy mondtam neki h rendben, a képernyő miatt a szokásos ár duplájáért rakom neki újra a Win-t meg mindent (alig lehetett valamit látni, tuti szívás lett volna), aztán ugyanígy fog kinézni, és utána mehet 20 ezerért lcd cserére, miután nálam már itthagyott egy 10-est. Nem lenne egyszerűbb egyből oda menni? és akkor ezen a ponton elszólta magát, hogy hát igen... nem kellett volna elejtenie.
    Neki szerencséje volt, mert a 20 ezres kijelzőcsere még megérte az 50 ezres gépen, bár szerintem ebbebn benne volt, hogy a szervíz is leakarta húzni.

    #26773 hobizoli : na ezt bírom, mikor úgy árulnak egy ingatlant, hogy még csak számítógépes látványtervek vannak, hogy majd hogy fog kinézni. Ez különösen manapság villogtatja vörösen az Obsilka-1 -et a CS1 tabellán nálam (régebbi orosz repülőknél ez jelentette azt, hogy ideje katapultálni), mivel az utóbbi időben divat lett a lefoglalózott lakásokból befolyó összegből befejezni az építkezést, majd vis majorra (pl munkaerőhiány, vagy áremelkedés, de menő a covid és az ukrán háború is) visszadobni a foglalást, és új, sokkal magasabb áron (és beugróval) meghirdetni a már kész lakásokat. A leendő, eddigre ex tulaj meg pisloghat és gondolkodhat, hogy kifizeti-e ugyanazért a sokkal magasabb árat, vagy fogja a kis pénzét, és elviharzik a naplementébe.

    Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...

Új hozzászólás Aktív témák