Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • solena

    tag

    válasz TESCO-Zsömle #1115 üzenetére

    Hát nem:) Cirka 25 éve makettezik, az első sajátépítésű (scratchbulid) űrhajója az Y-szárnyú volt, 2002-ben, ahol a szolnoki versenyen kapott egy ezüstöt:)
    Ebből a szempontból ő sem tartja magát kreatívnak, műszaki embernek annál inkább. Ezekenek a hajóknak a terveit sok esetben ő rajzolja újra géppel (akár egy képregényben megjelent hajóról van szó), megtervezte a belső szerkezetet, saját technikákat dolgozott ki a kialakításra, stb.
    A fahajók amiket látsz sok esetben átdolgozott tervekból van, mert az eredeti tervek majdhogynem használhatatlanok, a bordarajzok igazi ökörhugy:DDD Ráadásul keresi a kihívásokat, most festmény-alapú hajórekonstrukcit is csinál, ha éppen hajós kedve van. A kép, amin a hajók is vannak, a jobb szélső egy építés alatt álló spanyol armadás galleas. Ezen a képen az alsó sorban a középső hajó:) Keresett leírásokat, régészeti anyagokat kiegészítésnek, felhasználta a számára elérhető releváns forrásokat, és megtervezte a hajót, és most épülés alatt van:) Ez nem esztétikai kreativitás részéről, hanem technikai:)

    bambano: Nem, mert engem nem engednének birodalmi hajó közelébe:D (nem, nem vagyok lázadó, de birodalmi sem:DDD) De ha engednének, éstényleg hasonlóan sikeres lenne a parkolás, az így nézne ki: [link];]

    Ba'jur, beskar'gam, Ara'nov, aliit, Mando'a bal Mand'alor, An vencuyan mhi. - Resol'nare

Új hozzászólás Aktív témák