Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • FTeR

    addikt

    válasz deter #1 üzenetére

    eddig még minden újabb windows verzió pozitív gerjesztő hatással volt az IT iparra.
    értem és szeretem az ironiát, de ettől még szivesen belekötök ;)
    egy asztalos nem nagyon használ még csak számítógépet sem vagy ha igen, akkor nagyvalszínűséggel vmi dos-os móka vagy korabeli. így nem nagyon tekinthető az IT képviselőjének.
    a vista késése már most meglátszik a PC eladásokon. a dx10 késése is meglátszik a grafikus csipek eladásain és ez csak erősödni fog. nem véletlen adogatja ms a vista kuponokat, h enyhítse ezt a hiányt. elég csak pc alkatrész forgalmazónak lenni és máris megmutatkozik a forgalmadon, ha úgyan visszaesés nem feltétlenül jön, de egy dömping mindenféleképen elmarad.
    sw fejlesztők ilyenkor már azért javában fejlesztik termékük vistás változatát, így annak késése komoly kiesés lehet számukra.
    jobb helyeke egy IT rendszer nemcsak szükséges rossz, hanem része az üzlet menetének. segíti és gyorsítja a folyamatokat. 1-1 vérfrissítés mindig pozotív hatással van.
    az rossz duma,h sokaknak még az xp sem kelett. bevett szokás, h 1-1 generációt kihagynak. csak most az új win nagyon sokat váratott magára és soknak tűnik az eltelt idő.
    eleget késett már a vista, nem kell még külön tovább késleltetni.

    a legnagyobb gond egyébként, h szinte csak magatokból indultok ki. elhiszem, h ti nem szeretitek az ms-t vagy épp a wint. de el kéne fogadni, h a világ egy nagyobb része igenis pozitívan éli meg a dolgot.

    szerk: egy másik topikba írtam, de ide vág és az úgyis kezd kihalni: [link]

    [Szerkesztve]

  • FTeR

    addikt

    válasz t72killer #16 üzenetére

    így kitágul a váltási ciklus. ha későbbveszi meg az új kártyát, még később veszi meg a következőt. ez kiesés és nem eltolódás.
    ez nem jó a kereskedőnek, de a vásárlónak sem, mert ki kell böjtölnie az időt.

  • FTeR

    addikt

    válasz dabadab #18 üzenetére

    nemtom mér jó keverni a dolgokat.
    mint írtam, azokat nem fogja érni a rossz hatás, akik részt sem veszenk a dologban. ha vki 20 éve nem újított rendszert, az most sem fog. nem is számolnak velük. nem részei a piaci szereplőknek. ellenben azokkal, akik azok.
    remélem világos.
    a bankok az előbb vázolt kategoriába tartoznak. már önmagukban is egy külön kategóriát képeznek, de semmiféleképpen nem tartoznak a kis és közép kategóriába.
    de még csak az sem igaz, h egy bank csak a cobolt használja. az ami azzal fut egy mindentől elzárt rendszer, ami az adatokat dolgozza fel és tárolja. a ügyfélszolgálatos kisasszon, vagy épp a bank automata a falban, már újabb rendzsereket használ. jószerint windowst. és egy biztonsági és stabilitási frissítés sosem árt.

    egy új rendszerrel új lehetőségek jönnek, fejlődni lehet velük. erre jó a vérfrissítés. a te felfogásoddal az emberiség nem juttt volna túl a koppintott kőn, hiszen minek leváltani az eddig jól bevált megoldásokat.

  • FTeR

    addikt

    válasz faster #22 üzenetére

    készítettek vagy nyilvánosságra hoztak interfaceket. csak ennyit hallotam. engem és érdekelne egy link.

    #21: ok, habár én nem korlátoznám a dolgot a közvetlenül az ITből élő cégekre. az azt használók azért elég nagy tábor.
    elég nagy blődségeket hangoztat az EP is (a normálisak mellett), szal kell az ellen is vmi.

Új hozzászólás Aktív témák