Új hozzászólás Aktív témák

  • FTeR

    addikt

    válasz czappa #30 üzenetére

    melyik cikk? nem hivatkoztam semmilyen cikkre. a myth-es oldalt is csak mellékesen jegyeztem meg. pontos infót nemtok már, de a lényeg kb az volt, h IE7 még a tesztelés alatt 10% ért el, ami mondjuk jól jelzi a kemény magot, aztán az autopudate elétt 20% fölé ment. akkor globálisan az ff-et úgy 15-20%ra tették.
    az az időszak jó volt arra, h lemérjük azokat, akik tudatosan használják. a maradék meg olyan, h nem képes dönteni arról, h mit használjon. ha nem lenne benne ie alapból, akkor nem lenne képes más böngit találni magának (nem mitnha akkor bárki is sikerülne a felcsatlakozás...).

    a munkahelyen is valaki dönt, a saját igényei szerint. ha weblapot optimizálok, akkor hiába használ mindenki ff-et hétvégén, ha hétköznap mindenki ie-n van.

    sokan a tévhitekre alapozva váltanak ff-re (lsd: myths) és nem azért mert bármilyen használhatósági vagy kényelmi szempont alapján jobbnak találják.


    #32
    sztem továbbra is a policy támogatáson áll a dolog. egy win és az ie központilag vezérelve megfelelően biztonságossá tehető. ff-nél és operánál nincs ilyen.

Új hozzászólás Aktív témák