Új hozzászólás Aktív témák

  • anulu

    félisten

    btw, valaki szóljon be amiatt, hogy olyan zenét hallgatok a neten, amilyet szeretek! és nem mellesleg nagyon sok olyan zenekart ismertem meg így, akiknek vhogy be fogom szerezni az albumát/albumait, merthogy nem ''tömegtermék'', igenis értéket képvisel, és ennek megfelelően kishazánkban nem kapható... nemtudom, hogy Jorn Lande neve mond-e vkinek vmit... na, az ő egyik albumáról hallottam néhány dalt, megszereztem a full albumot, és tuti, h meg is fogom venni, mert annyira jó, hogy az nekem kell. valaki mondja meg, h ebben mi a rossz a kiadónak? minőségi, tartalmas zene, meg fogom venni. pont.

    valahol nagyon eltévedtek a kiadók. valaki igazán rájuk csukhatná a koporsó fedelét... de a nagy stúdiókra is, mert az online világban az információ utat tör magának. amit ember alkotott, ember fel is töri! OK, hogy a Vistában benne lesz a PUMA, de én meg nagy ívben lesz*rom. használom az XP-t továbbra is. az legalább támogatja a DVD-ROM-om, ami nem lesz elmondható a Vistáról, így a 6éves, de tökéletesen működő DVD-ROM-om csak azért dobhatnám ki, mert olyan gyári firmware van benne, ami nem ismer olyat, mint régiókód... meg a Macrovision-t leszámítva nem tud mit kezdeni a másolásvédelmekkel (az MV-re meg DeCSS), ezért egy CloneDVD-vel azt írok át, amit akarok. nem kalózkodom, csak féltem az eredeti, nem 2forintba került DVD-im. ...és matricanélküli DVD-re írom át. de ez egy másik sztori.

    [Szerkesztve]

    "Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB

Új hozzászólás Aktív témák