Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Mackósajt

    senior tag

    válasz Har_melin #33 üzenetére

    ''A 64 bitnél megnézem azt a nem 64 bites Intel vagy AMD procit tartalmazó rendszert, amire bárki komolyan Vistát akarna telepíteni.''

    Egy pillantás a konfigomra. Szerinted nem felel meg a Vista követelményeinek? Tudtommal megfelel neki (úgy saját ismereteim, mind azt megállapítani hivatott program szerint), és még ennél jóval erősebb 32 bites konfigok is vannak. Rengeteg olyan gép van, amelyben 32 bites CPU van, és a gazdájuk fejében megfordulhat a Vista gondolata. És ezek a gépek el is bírják a Vistát. Ha csak 64 bites Vista lenne, az bizony sok esetben az áttérés egyetlen technikai akadálya lenne.
    Egyébiránt
    1. Még ma is van forgalomban néhány 32 bites Celeron és Pentium tudtommal. Bár lassan azért kihalnak, de ez a 2 éve nem lehet kapni másmilyen procit dolog elégé elrugaszkodik a valóságtól. 2 éve még elég szépen fogytak a 32 bites procik.
    2. A gépek jelentős részében 2 évesnél régebbi CPU van, és köztük sok egyébként simán viszi a Vistát.


    (Az más kérdés, hogy én személy szerint nem akarok erre a gépre Vistát telepíteni, mert nincs rá szükségem. De megtehetném. És mások hasonló konfiggal esetleg meg is teszik.)

Új hozzászólás Aktív témák