Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Phix

    tag

    válasz VladimirR #2 üzenetére

    Figy, ez most tényleg nem ilyen fellengzős visszaugatás akar lenni, kérlek, ne annak olvasd, mégis azt kell mondanom: szerintem újra neki kéne feküdnöd a hírnek és végigolvasnod.
    A p2p-hálózatokat egyrészt azért említettem, mert nagyságrandekkel több jogvédett anyag cserél gazdát rajtuk keresztül, mint a fizetős oldalakon keresztül. Másrészt még ott is a stúdióból kikerült jó minőségű filmek keringenek, nem a gagyi screenerek, hát még a fizetős szájtokon, ahol nyilván senki nem adna pénzt kézikamerával felvett cuccért.

    ''ezuton kerdeznem tehat Phix-tol, hogy mikent probalna megakadalyozni a kopiak premier elotti kikeruleset?''

    Kurvára fogalmam sincs. :P Vagy Neked úgy tűnt, azért írtam a hírt, mert teli vagyok frankó ötletekkel a stúdiók számára, de nem akarnak meghallgatni? :)
    Kábé azt látom, hogy a stúdióknak + jogvédőknek nagyságrendileg ugyanennyi ötletük van a témában, és nem nagyon látom, hogy törnék magukat – ezt hiányolom minden nagyszabású ''most megoldjuk a kalózkodást, mint a huzat''-típusú bejelentésből. Ellenben hetente számolunk be róla, hogy milyen nagyszerű intézkedéseket hoznak más területeken a kalózkodás visszaszorítása érdekében (ld. az Előzményekben kézikamerázás &tsai) – decc dö pojnt.

    [ Jövő héten újabb érdekességekkel jelentkezünk a tudomány és a technika világából ]

Új hozzászólás Aktív témák