Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • raszputyin

    senior tag

    válasz ollie #65 üzenetére

    Szerintem ez nem jó érv, mert a helyzet kicsit bonyolultabb annál, mint hogy ''védik vagy nem védik''. Eleve rengetegféle felhasználójuk van: nagy cég, kis cég, szemüveges kocka informatikus, gamer Pisti, nagymami, átlagember. És van baromi sok ország, kultúra a világon.
    Szvsz egyáltalán nem evidens, hogy nem egyszerű PR- és termék-differenciálásról van szó. Kiadták a Starter Edition-t vagy mit, amit csak szegény országban lehet venni, itt nem. Van ''Genuine Advantage'', ami pedig nem azt csinálja, hogy ''öregem, van 1 órád lementeni az adataidat, azt is köszönd meg, aztán pápá'', csak az extra szoftverek telepítését tiltja le.
    Az, hogy ennek a felvetése rágalmazás, szerintem elég sajátos álláspont, én inkább találgatásnak nevezném. Lehet, hogy csak városi legenda, de mintha láttam volna valahol valami olyan idézetet, hogy ''as long as they are going to steal it, we want them to steal ours''. Azt hiszem, láttunk ennél már sokkal antipatikusabb gondolatot is, mégpedig szinte minden világcégtől meg államtól.

Új hozzászólás Aktív témák