Új hozzászólás Aktív témák

  • shabbarulez

    őstag

    válasz TiMoN #24 üzenetére

    Azért a skypnak is vannak hátrányai, közel sem tökéletes.

    - saját házi szabvány használ, nem a szabványos SIP-et, így nem használhatod külső IP telefonokhoz, ATA-khoz. Ami külső eszközt csinálnak azok mind USB kapcsolódnak egy számítógéphez aminek bekapcsolva kell lennie, futnia kell rajta a skypenek. Azért ez messze nem tökéletes.

    - A skypeIn még mindig beta, ráadásul fizetős is, és nem ad hívószámot csak bizonyos országokba, Mo. pedig nincs közötte. NeoPhoneX ezt tavasszal megoldotta, ingyenes a hívhatóság van ingyen hangposta,igaz a tárcsázhatóság még kétlépcsős, a Klip ezen a téren is javít majd.

    - fizetni csak hitelkártyával tudsz a neten, nincs magyar support. NeoX-nél, Klipnél lesz magyar support ami azért a többség, nyelvet nem ismerőnek fontos. Ráadásul a hazai dolgok iránt nagyobb a bizalom. Fizetni is 1xű feltöltő kártyát vehetsz bármelyik trafiknál, postán vagy benzinkútnál. De a számlás utólagos fizetés is megoldott lesz Klip-nél és talán erre egy ideje már NeoX is képes.

    - Videotelefon a SIP is tud, sőt van hozzá külső hardware eszköz is, szóval itt is meg lehet szabadulni a számítógép használattól. A NeoX ezt nem kínálja, Klip úgy tűnik ezen a téren is többet akar nyújtani.

Új hozzászólás Aktív témák