Új hozzászólás Aktív témák

  • luciferc

    őstag

    válasz moonman #17 üzenetére

    hidd el, értem. ha figyeltél volna, akkor írtam is, hogy valószínűleg jogosan perel az ms. ezzel az első bekezdésed kivégeztük. vagyis még ehhez kapcsolódik a licencekről való véleményem, miszerint tiltani kellene az ilyen korlátozásokat.

    második bekezdésed: olvasd már el legalább a saját szöveged!!! ő egy olyan szoftvert árul pénzért majd később, így mások kvázi ingyen. most akkor pénzért árulja, vagy ingyen adja? mások is megvehetnék a srác megoldását, miért nem teszik? feltéve persze, hogy a szoftverpiac is normálisan működne. az én érdekeimet hol sérti, ha a szomszédom gyengébb motorú de amúgy ugyanolyan autót vett mint én, de egy chiptuning céggel elérte, hogy ugyanazt tudja mint az enyém? ugyanerről van szó itt is. csak hogy értsd: lebutított szoftver=lebutított motorvezérlő szoftver, srác megoldása=chiptuning cég. Szerinted normális dolog lenne, ha az autógyárak perelnék ezeket a cégeket?

    Nagyon szemellenzős (hogy mást ne mondjak) gondolkodás, hogy ezzel az ms a partnerei érdekét védi. a partnerek érdeke nem sérült (ő döntött, nem verték), így nincs mit védeni.

Új hozzászólás Aktív témák