Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • azbest

    félisten

    válasz moonman #61 üzenetére

    Átfutottam a levelezést..
    tényleg baráti hangvételű az eleje.
    Azt hiszem Jason Weber Apr 18, 2006 2:56 AM levele után jön a fordulópont.

    Azért érdekes ez a huzavona... amikor plusz/hozzáadott értékként nézik a fizetős rendszerekhez a programját, akkor dícséret... barátság... MVP...
    Amikor pedig az Expressel kapcsolatos jogi problémáról kérdez, akkor meg nincs válasz... vagy túl általános válasz (konkrétum nélkül).
    Az azért már tényleg gáz, hogy amikor alakul a megegyezés akkor megint haverság.
    Azután pedig kéri hogy mondjanak konkrétumokat, hogy egészen pontosan mit sértene az Express licenszében, mert ha nem nevezik meg a pronlémát akkor újra támogatni fogja az Expresset is.

    Az már vicc hogy MVP jelölést kap (mézes madzag), amit rögtön visza is vonnak (gondolom később jutott el az infó hogy mégsem törődött bele hogy csak úgy konkrétum nélkül lemondjon a vevői egy részéről).

    Áhh színjáték a javából... persze Jamie Cansdale-t sem kell félteni, mert ő is igyekszik az üzlete / programja felé billenteni a dolgokat. Olyan üzleti tárgyalás stílusú az egész... hízelgés.. kedvezmények és előnyök sejtetése.. aztán meg tagadás... határok feszegetése... ha kezdi valamelyik túlfeszíteni a húrt akkor ügyvédek emlegetése.

    ---

    Viszont a cikk túlzóan fogalmaz Weber stílusával kapcsolatban... normális hangvitelben történik a levelezés. Kb az utolsó levéből derül ki hogy egészen pontosan az a baja az MS-nek, hogy a programja olyan funciókat is használ amit nem kéne... s a felhasználói megsértik a licenszet.



    [Szerkesztve]

Új hozzászólás Aktív témák