Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ebx

    aktív tag

    válasz shev7 #4 üzenetére

    Persze, nagyon sok mindent lehet gagyi optikával is kihozni belőle. Csakhogy akkor miért ad az ember többszáz dollárt fényképezőgépre (pl. Canon)....

    Ha pedig valaki az alapján választ telefont, hogy 4 v. 5 Megapixeles-e, hát tegye.

    For every complex problem, there is a solution that is simple, neat and wrong.'' H.L. Mencken

  • b.bone

    senior tag

    válasz shev7 #4 üzenetére

    teljesen renben van, ha teleteszik fícsörökkel ezeket a kütyüket. úgyis csak az veszi meg akinek szüksége van rá. engem csak az zavar, hogy alig látok már olyan (új) modellt ami nincs tele sok _számomra_ felesleges bizbasszal és attól tartok, hogy mikor következőnek kell telefont vennem már csak ilyesmit fogok kapni. aminek nem örülök.
    sajnos én már csak ilyen maradi vagyok. de ahogy elnézem kénytelen leszek alkalmazkodni úgyanúgy mint a billentyűzeteknél (win-es gombok).

    egyébként meg jó lesz ha kicsit visszaveszel, mert senki nem támadott téged, és senki nem próbált meggyőzn ia saját igazáról. pusztán a _saját_ véleményünket írtuk le.

    "guilty until proven innocent" - Artisjus

  • cucka

    addikt

    válasz shev7 #4 üzenetére

    szerintem valamit rosszul értelmeztél. nem az a fő baj, hogy kamera van egy telefonon.
    régen ugye a telefonokat fejlesztői a használati értékre figyeltek. jobb a vétel/hangminőség, tovább bírja az akksi, ilyenek. ma a mobiltelefon divatcikk lett. ennélfogva a használati érték nem fő szempont.
    az 5 megapixel meg simán csak marketinges fogás, másra nem jó. kiváncsi vagyok, mondjuk 20 év múlva hány száz megapixeles fényképezőgép lesz a telefonokban?
    a miniatürizálást sajnos kicsit túlzásba is vitték, ugye az nem szerencsés, ha a gombok csak egy gyerek kezének kényelmesek (esetleg fogpiszkálóval lehet őket nyomogatni). persze ez is marketing. régen ha jól emlékszem az ericsson igyekezett nagyon, hogy övé legyen a legkisebb telefon is a piacon. sikerült, talán t66-nak hívták (?), és olyan érzés volt használni, mint ha egy gyufásdobozba beszélnél.

    egyébként nem csak telefonoknál van így, marketing iskolában valószínüleg minden óra elején elmondták a pingvinjelölteknek, hogy ''ha el akarsz adni valamit, akkor írj rá minél nagyobb számot''.

Új hozzászólás Aktív témák