Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Uher

    aktív tag

    válasz MLA #174 üzenetére

    Oktoberi biztonsagi csomag.

    Az hogy kinek mi eri meg egyeni izles kerdese, en special sosem vennek megegyszer samsungot, a hideg kiraz tole. Vkit meg a honortol.

    En 120k ert vettem nyar elejen, miutan megelegeltem, hogy a firstphone 3honapja sz.patott a P20 garancialis javitasaval.

    Nalam az volt a fo szempont, hogy a rendszer szinte ugyanaz mint elotte 6 eve nezegettem a P9-P20 parosnal, es nincs tele felesleges Huawei appal. Utolag az is plusz pont (nekem), hogy a zenelejetszo az a youtube music app, premium miatt az autoban arrol szol a zene. Minusz pont, hogy nagyobb mint a P20, egy kezzel kenyelmetlen, nezni fogok ra egy vekonyabb tokot, azzal hatha jobb lesz. Illetve a fem keret hianyzik, nem tudom megmondani miert.

    Masik kiszemelt a xiaomi 12x lett volna, meretben pont jo, cserebe dragabb es ahogy videokon neztem, a miui nem biztos, hogy bejott volna.

    Ami a kamera reszet illeti, annyira nem szempont szamomra, amit kell, azt hozza. P9 es a P20 utan kicsit furi ami a szineket erinti, ejszakai mod az sokkal jobb viszont.

Új hozzászólás Aktív témák